Pages

Breaking News

EMPTIES VOL.1

Konečně jsem si našla čas, dala to vše dohromady a tak je tu první článek s recenzemi na spotřebované produkty, které jsem shromažďovala posledních několik měsíců. Vzhledem k neskutečnému množství různé kosmetiky, co doma mám, jsem se rozhodla přestat nakupovat a začít více spotřebovávat. Řekla bych, že se mi to zatím celkem daří a mám tu toho tolik, že tohle není rozhodně poslední článek! Co mě tedy nadchlo a co vůbec?

ŠAMPONY, KONDICIONÉRY, MASKY



NIVEA HAIR MILK šampon byl naprosto otřesnej, měla jsem po umytí hrozně vysušené a zacuchané vlasy, i když jsem použila kondicionér. Tohle se nepovedlo.

NIVEA REPAIR šampon nebyl vůbec špatný, používala jsem ho docela ráda, vlasy umyl a nebyly vysušené, navíc mi přišlo, že se po něm hezky vlnily vlasy. Při dlouhodobějším používání mě ale po něm začala svědět hlava, takže ho nejspíš už znovu nepotřebuji.

BALEA PFIRSICH & COCOS šampon jsem si spíš koupila tak ze srandy a moc šancí mu nedávala, ale byl fakt super a neskončila jsem u jednoho balení.  Je hrozně levný, stojí asi 16 korun. Je bez silikonů, hezky voní, vlasy umyje a hlavně mě ani po několikátém spotřebovaném balení nezačala svědět hlava. Za mě velký palec nahoru. 

BALEA PFIRSICH & COCOS kondicionér ze stejné řady jako předchozí šampon. Byl hrozně řídký a tím i strašně rychle ubýval, takže jsem ho vždycky spotřebovala dřív než šampon. Nicméně špatný nebyl a klidně bych si ho koupila znovu.

SCHWARZKOPF ESSENCE ULTIME šampon určený pro objem vlasů, ale na mých vlasech se žádný objem nekonal a přišlo mi, že mi vlasy spíš zatěžuje, navíc druhý den mám po tomhle šamponu potřebu si umýt vlasy znovu, takže tohle je za mě rozhodně propadák.

L'ORÉAL ELSEVE TOTAL REPAIR okamžitá péče, takže nejspíš něco jako kondicionér. Byl super a měla jsem po něm strašně hezké a příjemné vlasy, nicméně bleskově ubýval, nevydržel snad ani měsíc a co jsem tak koukala, tak ho neměli ani v každé drogerii, takže z tohohle důvodu už znovu asi nepotřebuji, jinak mě to ale bavilo a rozhodně to není špatný produkt.

AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE maska je můj velký oblíbenec a už je to mé několikáte balení. Je to sice považováno za masku, ale já to normálně používám při každém mytí vlasů jako kondicionér. Nádherně voní a skvěle pečuje o délky vlasů. Už mám doma další balení a rozhodně ne poslední.

SPRCHOVÉ GELY, MÝDLA, PEELINGY, PĚNY



BALEA sprchové gely se ke mně sem tam dostanou. Vím, že plno lidí je miluje, já je ale nesnáším a ani jeden z nich jsem nedokázala spotřebovat. Za prvé se mi vůbec nelíbí ten obal, je mi šíleně nesympatický a za druhé mám po nich neskutečně vysušenou pokožku, takže tohle určitě ne. 

ALVERDE APFEL KARAMELL DUFT sprchový gel je loňská limitovaná vánoční edice. Hezky voněl, nevysušoval mi kůži, ale měl tak divnou gelovitou a slizkou konzistenci, že to už ve své koupelně nechci ani vidět.

KNEIPP DUSCHBALSAM MANDELBLÜTEN HAUTZART sprchový gel, který je přírodní. Nevysušoval mi kůži a dělal, co by sprchový gel dělat měl. Bohužel mi vůbec nevoněl a tak ho znovu nepotřebuji.

WELEDA GRANATAPFEL sprchový krém je super a určitě byste ho měli vyzkoušet. Krásně voní, je krémový, nevysušuje pokožku a navíc je přírodní. Vyrábí se v několika různých variantách, takže si vybere každý. Za mě velký objev!

ADIDAS ADIPURE sprchový gel byl úplně obyčejný sprcháč, který umyl, nevysušoval a nijak nevoněl. Je zajímavý tím, že neobsahuje mýdlové složky. Když se mi znovu dostane do koupelny, vadit mi to nebude, ale sama si ho asi nejspíš znovu nekoupím. 

MIXA BABY ATOPIANCE sprchový olej má super balení s pumpičkou, takže se lehce dávkuje. Byl celkem příjemný, ale nepřišlo mi, že by dělal něco extra a vydržel velmi krátce.

DM PRINZESSIN STERNENZAUBER sprchový gel je určený asi pro jinou věkovou kategorii, než jsem já, nicméně se mi hrozně líbil obal a i ten samotný růžový gel, ve kterém byly třpytky. :D Navíc ještě hezky třešňově voní a tak nějak si ho kupuji pravidelně. :D



SEPHORA MANGO EXFOLIATING GUM WASH peeling/sprchový gel měl tak šíleně odpornou konzistenci, že nechápu, kdo tohle vymyslel a komu by to mohlo vyhovovat? Ale už se snad ani díky bohu nevyrábí, takže to jen potvrzuje, jak strašné to bylo.

BALEA SOMMER LIEBE peeling byl z nějaké loňské letní limitované edice, ale mají ho pořád, jen v jiné parfemaci a obalu. Nebyl špatný, docela hezky voněl a obrušoval kůži tak akorát. Nebyl hrubý, ale ani příliš jemný. 

CIEN TROPICAL SUMMER mýdlo na rucekteré jsem koupila jen kvůli melounové parfemaci, ale smrdí to a je to až moc barevné, takže pak mám i obarvené umyvadlo a prostě mě to nebavilo používat.

L'OCCITANE ULTRA RICH SHEA BUTTER mýdlo na ruce mě bavilo hodně. Hezky vonělo po bambuckém másle a pečovalo o ruce, které pak nebyly vůbec vysušené. Jako bonus hezky vypadalo na umyvadle. Je sice trochu dražší, ale stojí za každou korunu.

DM PRINZESSIN STERNENZAUBER pěna do koupele se třpytkama a v roztomilém obalu, nicméně do vany musíte vylít asi tak půl lahve, abyste měli aspoň trochu pěny, která je stejně hned pryč. No a vůbec se to ani netřpytí, takže naprosto zbytečný produkt.

T BY TETESEPT PFLAUME UND WARMER PFEFFER pěna do koupele, které naopak stačí malé množství a udělá bohatou pěnu, která vydrží a hned nespadne. Krásně voní a stojí kolem stovky.

SUCHÉ ŠAMPONY, DALŠÍ PŘÍPRAVKY NA VLASY



BATISTE ORIGINAL suchý šampon je mým nejoblíbenějším suchým šamponem, který si kupuji opakovaně a asi nikdy nepřestanu.  


L'ORÉAL ELSEVE EXTRAORDINAIRE suchý šampon byl šílenost. Dělá přesně opačný efekt, než který se očekává. Takže jestli chcete urychlit a ne oddálit čas mytí vašich vlasů, směle do jeho používání. 



AUSSIE MIRACLE DRY SHAMPOO suchý šampon na kterém byly dobré jen ty ponožky, které k němu byly. Jsou teplé a dobře se v nich spí. :D



WELLA LUXEOIL KERATIN BOOST ESSENCE měl šílený rozprašovač, který nerozprašoval, ale chrlil tekutinu, která nedokázala nic jiného, než vám skvěle umastit vlasy. Naprosto k ničemu.

OLAPLEX HAIR PERFECTOR N3
, o kterém
 jsem už před nějakou dobou psala článek. Je super a opravdu jsem viděla rozdíl po jeho používání. Nicméně je malinký a docela drahý.



Tak to by bylo pro dnešek všechno. A já se teď těším, že konečně všechny ty prázdné obaly vyhodím!

insta @hautebasicsblog

4 komentáře:

  1. Samé skvělé produkty jsi vypotřebovala. S mnoha mám také dobré zkušenosti. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Produkty pro princezny s DM jsem používala jako malá. Milovala jsem je :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Bavia ma tvoje komentáre k produktom :D

    Balea sprcháče vysušujú aj mňa, ale šampóny majú fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Batiste sú skvelé, ja mám najradšej vôňu Blush. No a ten olej do sprchy Mixa mi tiež neprišiel, že niečo robí.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)