Pages

Breaking News

REVIEW: L'ORÉAL ELSEVE EXTRAORDINARY CLAY


Ahoj, dnes mám pro vás recenzi na vlasovou řadu Elseve Extraordinary Clay od L'oréal. Ráda zkouším různé přípravky na vlasy a čekám, že se stane zazrák a přesně takhle to bylo i u téhle řady. Každý o ní básnil, jak je skvělá a tak když konečně dorazila do Čech, tak jsem ji musela nutně taky vyzkoušet. A co si o ní myslím já?

Celá tahle řada je určena hlavně pro rychle mastící se vlasy. Pyšní se obsahem tří druhů blahodárných jílů, což zní dobře, protože jak určitě víte, tak jíl zmatňuje a vysušuje. Pocit čistoty a lehkosti by měl vydržet až 72 hodin. Zároveň na obalu ale slibují hydrataci bez zatížení a lesklé vlasy zářící vitalitou. To zní skvěle, co? 

Moje vlasy jsou poměrně normální, takže jsem si myslela, že tím pádem by mi čisté vlasy měly vydržet ještě mnohem déle, než vlasy, které se opravdu šíleně rychle mastí. Rovnou jsem si koupila velké balení šamponu, protože vidina toho, že mi vlasy vydrží nemastné alespoň tři dny se mi líbila. 

Šampon je perleťově bílý a dobře pění. Vím, že kvalitu šamponu neurčuje jeho pěnivost, ale mám raději ty pěnivé, protože mám pocit, že něco dělají, i když to tak být nemusí. A to je přesně případ i tohohle šamponu. 

Pění velmi dobře, takže ho stačí použít málo. A to jsou asi bohužel všechna pozitiva, která vám o tomhle šamponu můžu napsat.

 Po umytí se mi vlasy strašně špatně rozčesávaly a to i přesto, že jsem použila kondicionér ze stejné řady, který ale bohužel není na fotce, protože mi došel a lahvičku jsem už vyhodila. Vlasy mi ani trošku nepřišly hydratované a už vůbec ne lesklé a zářící vitalitou. 
To bych této dvojce možná ještě odpustila, kdyby se dostavil slibovaný pocit čistých a nemastných vlasů po 3 dny, který se bohužel tedy na mých vlasech nedostavil. Vlasy jsem už druhý den po umytí musela umýt, protože třetí den bych se musela zbláznit. Myslela jsem si, že po čase se to třeba zlepší a vlasy se přestanou tolik mastit, ale bohužel se to ani trochu nezlepšilo. 

A tak jsem si pořídila suchý šampon ze stejné řady, o kterém jsem si myslela, že by mohl být lepší než šampon s kondicionérem dohromady a mohl by udržet vlasy nemastné alespoň ty slibované tři dny. To jsem se zase šeredně spletla, protože tenhle suchý šampon nedělá  v ů b e c  nic. Můžete si na tu hlavu vystříkat celé balení a bude vám to k ničemu, akorát budete mít na hlavě bílý prášek a stále mastné vlasy, takže si rovnou můžete skočit do vany a vlasy si umýt. Navíc balení tohohle šamponu je ještě menší a dražší než můj oblíbený Batiste, který je sázkou na jistotu a dokonce dodá vlasům i objem.

Ještě v této řadě najdete masku na vlasy, ale tu už nehodlám zkoušet, protože tahle řada je pro mě velikým zklamáním. Věřím, že někomu může vyhovovat a může s ní být spokojený, ale já bych vám ji za sebe určitě nedoporučila

Máte s touto řadou zkušenost? Vyhovuje vám nebo také ne?

PS: Už brzy vám dám tip na šampon s kondicionérem, jsou z drogerie, neudělají vám díru do peněženky a jsem překvapená, jak jsou super!

instagram @hautebasicsblog

9 komentářů:

  1. mne teda celkom vyhovuje :) odkedy prišla "na trh", kupujem si ju opakovane :) teda iba šampón a balzám :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. S tou řadou zkušenost nemám, asi bych po ní ani nesáhla podle typu vlasů. Obal vypadá hezky, Loreal šampony jsem používala takovou tu červenou řadu na barevný vlasy před pár lety, teďkom máme doma na lesk a proti vypadávání vlasů, ten je peckovej :) Já pokud mi šampon nesedne, tak ho posílám dál, nebo si ho nechávám jako pěnu na holení, to se hodí vždy :D

    OdpovědětVymazat
  3. Nevim jak tento produkt. Ale vyrobky od teto znacky mi nikdy nevyhovovaly. :)

    OdpovědětVymazat
  4. wow ešte som takýto elseve ani nevidela, určite si ho preštudujem v dm :)

    Desire fashion blog

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý tip, snad jednou vyzkouším :)
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasová starostlivosť vyzerá super, možno ju niekedy vyskúšam. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem zkoušela balzám z té řady na vlasy a byla jsem max.spokojená .... záleží asi na typu vlasů....PS: Ale za tip na dobrý šampón z drogérky budu ráda!:)

    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tahle řada mě docela lákala ale mám stejnej problém s maštěním vlasů i bez tohodle šamponu, takže ji přejdu a budu koukat co bych vyzkoušela jiného :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  9. Zkoušela jsem jen šampon. Na denní mytí tak jako jsem zvyklá dle mě není, ale v ostatních věcech jsem spokojená :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)