Pages

Breaking News

BEAUTY FAVS | APRIL

Po delší době vám chci ukázat několik mých oblíbených produktů. Musím říct, že teď, když trávím většinu času doma a téměř nikam nechodím, tak se snažím o pleť spíše pečovat a moc ji nezatěžovat makeupem, když to není třeba a jak to máte vy? 

BELIF THE TRUE TINCTURE MASK 
Hydratace pleti není nikdy dost, proto se snažím několikrát do týdne používat hydratační masku. Teď ráda používám tuhle heřmánkovou, která má gelovou texturu a obsahuje kousky květů heřmánku. Nanáším ji v silnější vrstvě a nechám ji na obličeji klidně pár hodin, jak zrovna mám čas. Většina masky se vstřebá a zbytek, který zůstane na pleti jde snadno teplou vodou smýt. Pleť je po použití zklidněná a skvěle hydratovaná.

GLAMGLOW GLOWSTARTER
V poslední době dávám přednost spíše lesklé pleti před matnou. Tenhle krém je skvělý v tom, že obsahuje malé rozjasňující částečky, díky kterým je pak pleť nádherně lesklá. Pleť hydratuje a rozjasní, ale v žádném případě pak nevypadá mastně. Je skvělý jako podkladový krém pod makeup nebo vypadá skvěle i sám o sobě. Nejraději teď ale používám tenhle krém v kombinaci s korektorem, o kterém vám hned povím. 💬 Společně tvoří skvělou dvojku a pleť vypadá šťavnatě, zdravě a rozzářeně. 💫

BELL LIQUID EYE CONCEALER 
Není to tak dlouho, co se tato značka objevila v drogerii a já sáhla po několika produktech, abych vyzkoušela, jestli za to stojí nebo ne. Jedním z nich byl i tento korektor na oční okolí, který jsem si následně zamilovala. Má lehkou, gelovou texturu, která se skvěle roztírá. Je povedený i odstínem, je hezky světlý. I přes to, jak je lehoučký, tak dobře kryje. Ráda ho používám pod oči, ale i na zbytek obličeje místo makeupu. Hezky se do pleti vpije, nevysušuje ji a vypadá velmi přirozeně. 

THE ORDINARY ALPHA LIPOIC ACID 5%
Pleťová séra jsou poslední dobou snad mým nejoblíbenějším produktem! Tohle sérum je vlastně kyselina alfa lipoická, která je velmi silným antioxidantem. Je citlivá na světlo, tak ji používejte pouze na noc a lahvičku skladujte ve tmě. Tahle kyselina vylepšuje tón pleti a její texturu, poradí si i s pigmentací a vyhlazuje jemné linky na obličeji. Používám 3 kapky na celý obličej - buď samotné a nebo je smíchám s nočním krémem, squalanem nebo jiným olejíčkem. Ráno je pleť neskutečně vyhlazená a rozzářená. Vzhledem k tomu, že se jedná o poměrně silně koncentrované sérum, používám ho maximálně 3x do týdne a výsledky jsou skvělé! 


To je pro dnešek vše a vy mi do komentářů můžete napsat, jaká jsou vaše oblíbená séra!


insta @hautebasicsblog










6 komentářů:

  1. Veľmi zvažujem kúpu séra od The Ordinary a asi som po tomto článku opäť o trošku viac k nemu nalomená :)

    Viki z blogu BarsVee🌸 - BarsVee na Instagrame🌸

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej, je fakt super a navíc není vůbec drahé, tak kdyby ti nevyhovovalo, nebude tě to tolik mrzet :)

      Vymazat
  2. OOo ten GlamGlow kremik sa mi zapáčil. Može to byť fajn. Inak, čo sa týka sér, tak ja nemám žiadne oblubené, ani nijaké nepoužívam. Ale v mojom veku veru už by som sa po nich mohla začať obzerat. To od Ordinary vyzerá fakt dobre!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. The Ordinary má celkově dobré produkty a jsou za velmi příjemné ceny :)

      Vymazat
  3. The Ordinary mě hodně láká :) Ale sérum používám od Saloos, je super.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)