Pages

Breaking News

REVIEW: MASKY SEPHORA

Ahoj, dnes pro vás mám opět po dlouhé době článek a v to v podobě čtyř recenzí na Sephora masky. Dlouho tu žádný nový článěk nebyl, protože se mi rozbil počítač, na kterém jsem samozřejmě měla všechno včetně všech rozepsaných článků a fotek a nic z toho jsem neměla zálohované a tak jsem bohužel o všechno přišla a pak jsem neměla ani na čem psát. Takže vám chci dát radu, abyste si všechno zálohovaly, pokud to ještě neděláte. Mně už se to totiž stalo podruhé, tak teď konečně, napotřetí, už zálohuji kde co. Kéž bych to tak dělala i předtím! :D 

1) Maska na rty s karité
Jedná o gelový polštářek, který je větší než rty a je dostatečně mokrý. Na rty se hezky přichytí, drží a ze rtů nepadá. Překvapilo mě, jak je na rtech příjemný. Rty mě po pár minutách začaly příjemně brnit, ale chápu, že někomu to příjemné být nemusí. Měla jsem ho na rtech přibližně 20 minut a byla jsem zvědavá, jestli to bude mít nějaký účinek nebo ne. Celou dobu jsem měla rty sevřené, protože i když chuť masky není úplně hrozná, nějak závratně dobrá také není. Když jsem masku sundala, tak jsem si rty omyla a byla jsem překvapená, jak hezky vyživené rty jsem měla. Rty jsem po použití ještě natřela balzámem. Celá tahle maska mě ze všech baví asi nejvíc a rozhodně si koupím další balení. 

2) Pleťová maska s granátovým jablkem
Plátýnková maska na obličej, která by měla potlačit známky únavy a pleť zanechat svěží a zářivou. Maska jemně a celkem i příjemně voní. Je hodně nasáklá tekutinou, takže pozor, ať to nemáte všude. Velikost masky mi moc neseděla a na můj obličej byla moc velká, navíc jak je mokrá, tak mi ani moc dobře nedržela na obličeji a padala. Alespoň mě to donutilo si na chvilku lehnout a relaxovat. Po doporučených 15 minutách jsem masku sundala a čekala slibovaný svěží a zářivý obličej. No nic takového se nestalo a obličej mi přišel úplně stejný jako předtím. Na obale se píše, že není potřeba obličej oplachovat, ale vzhledem k tomu, že mi ta tekutina přišla na můj vkus moc lepivá, tak jsem ho omyla. Další už asi v mém životě nepotřebuji.

3) Čistící maska na nos
Jde o klasickou náplast na nos s černým uhlím, která by vám měla za 15 minut vyčistit hloubkově póry, pleť by měla být čistá, zářivější a hladká. Náplast má super velikost, po namočení vodou i dobře drží a nikam nesjíždí. Po pár minutách ale začne vysychat, takže jsem ji vždycky znovu lehce namočila. Po 15 minutách jsem náplast sundala a věřte tomu nebo ne, vůbec nic se nestalo. Tuhle náplast si už znovu nekoupím a ani vám to nedoporučuji. Propadák dnešního článku.

4) Perleťová oční maska
Původně jsem si myslela, že maska bude gelová, ale je textilní. V balení se nachází dva polštářky pod obě oči, které jsou bohatě napuštěné tekutinou a v pohodě jde maska použít alespoň dvakrát. Dobře kopírují tvar oka a vzhledem k tomu, jak jsou mokré, tak skvěle přilnou na pleť a nikam se nehnou. Tekutina je celkem příjemná a není lepivá. Maska slibuje rozjasnění očního okolí. Masku jsem na pleti nechala více než doporučených 15 minut a abych pravdu řekla, tak jsem se nějakého super rozjasnění nedočkala, spíše jen osvěžení. Oční okolí zanechala jemné a hydratované. I přesto, že mám hodně citlivé oči, tak mě maska žádným způsobem nedráždila, ani mě z ní nepálily oči. Myslím, že by vůbec nemusela být špatná po ránu vytažená z lednice a někdy v budoucnu si jí asi znovu pořídím.

Zkoušely jste nějaké masky od Sephory? Jak jste byly spokojené?

instagram @hautebasicsblog

6 komentářů:

  1. S maskami od Sephory zatiaľ žiadne skúsenosti nemám, vyzerajú však celkom dobre, rada by som nejakú v budúcnosti vyskúšala :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Hmmm, škoda že ta na nos nic moc... :( Já jsem masky od Sephory ještě nezkoušela.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. tú masku na pery by som ccela vyskúať :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som ešte tieto masky nikdy neskúšala, ale vyzerajú fajn :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  5. Po těchto maskách jsem už házela očko, asi také nějakou prubnu :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  6. S maskami od Sephory zkušenosti nemám a asi je ani zkoušet nebudu.:)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)