Pages

Breaking News

REVIEW: SEPHORA INSTANT MOISTURE+ CREAM

Hezký den všem! Dnes pro vás mám recenzi na Instant moisture+ cream od Sephora, který jsem si koupila někdy v září a před pár dny jsem ho spotřebovala, takže myslím, že je ideální čas na recenzi. Stál za to a koupila bych si ho znovu? Tak čtěte dál.

Krém je v obyčejném kelímku, ze kterého snadno dostanete i poslední zbytek krému. Někdo by mohl navrhnout, že je to nehygienické, ale vzhledem k tomu, že se s ním mažu jen já, tak to neřeším. Dokážu si představit, že by měl hezčí design, ale tenhle mi nevadí. Je plastové, takže alespoň není těžké. Těchto 50ml koupíte kolem 400Kč. Já ho kupovala s 25% slevou, takže mě stál ještě méně.

Krém má lehkou texturu, která se snadno roztírá a ihned se vsákne do pleti. Nezanechává žádný mastný film, pleť je po použití hezky hebká a není lesklá. Na pleti není cítít, ale přesto víte, že jste se něčím namazaly. Krém je obohacený o komplex podporující tvorbu kyseliny hyaluronové, což by mělo zajistit intezivní hydrataci po celý den.

Krém jsem používala každé ráno pod makeup. Vyzkoušela jsem ho pod několik makeupů a s každým si sedl skvěle. I když se jedná spíše o denní krém, tak jsem ho používala i na noc a ráno jsem se probouzela s krásnou a hydratovanou pletí. Po umytí obličeje jsem měla velmi příjemnou pleť na dotek. 

Mám spíše sušší pleť a tak od krému požaduji dostatečnou hydrataci, které jsem se od tohoto krému dočkala a byla jsem s ním moc spokojená. V budoucnu si ho chci určitě koupit znovu, ale spíše na jaro/léto. Teď v zimě už mi přišel moc lehký a nehydratoval tak, jak bych si představovala. Někdy chci ještě zkusit tenhle samý, ale v hutnější verzi. 

Zkoušely jste tenhle krém? Jaký používáte teď v zimě? :)

9 komentářů:

  1. Na tenhle krém jsem slyšela hodně chvály, většinou ale od holek co mají mastnější pleť já jsem docela sušenka tak mám strach , že by byl na mě slabý

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam skor problematicku plet ale podla tvojej recenzie moze byt fajn :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tento sa este neskušala ja som verná niveii :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krém jsem nezkoušela, zatím toho tolik z pečující kosmetiky Sephora prozkoumané nemám. POužívám akorát odličovací olej a ten je fajn. Každopádně měla jsem nějaké vzorečky a docela mi sedly. V zimě se mi taky dost suší plet, momentálně používám pletový krém od 100% Pure, který je vážně skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krém som ešte neskúšala ale vyzerá to fajn :) momentálne však používam veľmi hustý hydratačný balzam od la Roche :))
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, ten dizajn je fakt zlý ..ale áno obsah produktu je dôležitejší, i keď ja si veľakrát vyberám práve očami.

    TheDaniellaBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Tento krémík neznám. V zimě ráda používám pleťové oleje nebo klasické hutnější noční krémy, třeba od Barekolu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá vážne dobre, momentálne používam pleťový olej, tak uvidíme. :)

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  9. Bože, jak já miluju Sephoru :)..tohle určitě v brzké době vyzkouším!
    www.andie-chambers.com

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)