Pages

Breaking News

NEW IN

Hrozně ráda na ostatních blozích sleduju new in posty a tak vám i já ukážu, co jsem si v posledních dnech pořídila. Koupila jsem si knížku, kterou jsem si už dlouho chtěla přečíst. Je to knížka o Coco Chanel, kterou obdivuji. Měla by být o jejím životě a vzestupu na vrchol. Už ji začínám číst a zatím se mi líbí, tak uvidím, jak to bude dál. Potom jsem si pořídila paletku matných očních stínů od značky Make Up Revolution, kterou teď nově můžete sehnat i v drogeriích Rossmann. Už dlouho jsem něco chtěla od téhle značky vyzkoušet, protože téměř všude čtu samé pochvalné recenze. Na první pohled mě zaujaly tyhle matné, do hněda laděné, barvy a tak jsem neodolala a hned si ji vzala. Už jsem ji párkrát vyzkoušela a musím říct, že není vůbec špatná a potřebuju minimálně jednu další.


Teď je také v lékárnách zase akce na micelární vodu Sensibio od Biodermy, takže když si pospíšíte, tak tohle výhodné balení možná ještě někde seženete. Už si ani nevzpomínám, kdy jsem si ji koupila bez téhle akce. Každopádně je to moje nejoblíbenější micelární voda ze všech. Tohle už je moje asi dvacáté balení, což jasně mluví za všechno. Také mají v lékárnách Dr. Max termální vody Uriage za zvýhodněnou cenu. Na zkoušku jsem si ji koupila a.. je skvělá! Je slaná, zklidňuje pleť, osvěžuje a připadá mi, že pleť lehce hydratuje a prostě něco, narozdíl od jiných, dělá. Ještě mám ráda termální vodu Avéne, ale tahle se mi zdá prostě lepší. A cítím z ní moře.

Taky jsem už dlouho přemýšlela o tomhle séru a krému a tak jsem se rozhodla, že to zkusím. Hlavně se mi hrozně líbí to růžové balení. Navíc slibují zlepšení kvality pleti a sjednocení, což mě docela zajímá. Nějaké výsledky se mají objevit už za 7 dní, zní to hezky, ale moc tomu nevěřím. Ale jsem na to každopádně hodně zvědavá. 

A nakonec tu mám pár produktů na rty. Bohužel trpím nějakou úchylkou a tak neustále kupuji další a další, i když jich doma mám plno a nestíhám je vůbec spotřebovávat. Broskvové Labello jsem si koupila, protože se mi prostě líbila ta barva, jinak je to klasické Labello, které poměrně obstojně hydratuje rty a používám ho ráda. Potom tu mám dva balzámy od italské značky Kiko. Nejsou vůbec špatné, poměrně dobře hydratují a hlavně mají krásný obal a to já můžu. A jako poslední věc tu mám tenhle roll-on kokosový olej na rty, který nově můžete sehnat v drogeriích DM. Nějak by mě to ani nezaujalo, ale je to kokosové a co je kokosové, to musím mít. Vždycky. Abych pravdu řekla, jsem ráda, že jsem to do toho košíku dala! Voní to překvapivě fakt kokosově a ne chemicky a hlavně to rty vážně hydratuje. Mnohem víc, než jsem očekávala. Ještě se to hezky leskne a je to roll-on, tudíž je to i zajímavý,haha.



2 komentáře:

  1. Hezké věci, tu knížku bych četla hned, viděla jsem film a byl úžasný.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný blog :)
    Budu ráda, když se podíveš i na můj a sdělíš názor co například zlepšit :)
    http://cherrysstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)