Pages

Breaking News

WISHLIST | SPRING


Hezký den, vypadá to, že jaro je zase zpátky, už bylo načase! Zima má být, když je zima a ne jaro, pak si připadám jako blázen, když musím v květnu nosit zimní věci, protože bych asi jinak zmrzla. :D Dnes vám chci ukázat můj jarní wishlist, který je tedy ve skutečnosti mnohem obsáhlejší, ale vybrala jsem z něj jen pár věcí, ty další vám ukážu zase jindy.

Poslední dobou mě hodně baví šedá barva a taky vzor mramoru. Tyhle Cluse hodinky jsou šedé a na ciferníku je vzor mramoru, no takže co to znamená? Znamená to, že se mi ty hodinky šíleně líbí a asi je nutně potřebuju! Ještě ale uvidím, jestli je to jen chvilkové zalíbení a nebo jestli se mi budou líbit i za měsíc, snažím se totiž omezovat impulzivní nákupy, kterých pak občas lituju. :D

Můj pitný režim je naprosto katastrofální. Až vždycky večer si vzpomenu, že za celý den jsem skoro nic nevypila a vím, že to je samozřejmě špatně. Teď to chci ale změnit a chci pít dostatečně a pravidelně. K tomu mi doufám pomůže tahle lahev Dot od značky Joseph Joseph. Přijde mi geniální. Při každém utažení víčka se totiž rozsvítí puntík a vy tak máte přehled o tom, kolik jste toho už vypili. Samozřejmě nesmíte podvádět a utahovat lahev jen tak pro zábavu, to by pak nemělo smysl. :D Už se těším, až si ji objednám a doufám, že mě to konečně přinutí pít.

Tyhle sportovní podprsenky Calvin Klein jsou trendem už nějakou dobu. Někomu se líbí, někomu zase ne. Já patřím do skupiny lidí, kterým se líbí, ale ještě pořád nemám doma ani jednu, takže je čas ji konečně přidat do šatníku.

K jaru mi neodmyslitelně patří Daisy od Marca Jacobse. Miluju její vůni a ještě víc zbožňuju to víčko s gumovýma kytičkama. Je boží. Používám ji každé jaro už několik let a ani tohle nebude výjimkou. Z minulého roku mi nezbyla ani kapka, takže je ten pravý čas si pořídit nový flakonek! 

S jarem přichází zkouškové, které už tedy bohužel přišlo a je to šíleně náročné období, což mi určitě potvrdíte. Člověk se moc nevyspí, protože dohání celý semestr, za který nic moc, no spíš nic, neudělal. :D I normálně trpím na tmavé kruhy pod očima, ale během zkouškového je to ještě horší, protože chodím pozdě spát a brzo zase vstávám, takže bych chtěla vyzkoušet tyhle gelové náplasti pod oči od značky Talika a zjistit, jestli fakt fungují. Slyšela jsem totiž, že jo, tak jsem na to zvědavá. Kdy jindy je zkusit než teď?


Jak bojujete proti tmavým kruhům pod očima vy?


instagram @hautebasicsblog

7 komentářů:

  1. Kruhy moc nemám, tak neporadím, ale z časáků si pamatuju přiložit studené lžičk na víčko, nebo pytlíky černého čaje vychladlé :D Ty hodinky jsou nádherný!

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto voňavku jsem měla a naprosto ji miluji! Co se týče sportovní podprsenky od CK je také na mém Wishlistu!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelé vecičky! Na túto podprsenku mám zálusk aj ja :) Parfémy od Marca Jacobsa sú skvelé, sama som jeden doma mala a je to proste nádhera

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sportovka CK se mi take libi. Je to tato: https://www.luxusnipradlo.cz/podprsenka-sportovni-bralette-modern-cotton-qf1654e020-seda-calvin-klein/

    OdpovědětVymazat
  5. Daisy jsem viděla na více blozích, že bych se po něm někde poohlédla? :) Jinak ty hodinky jsou prostě dokonalost, taky bych takové chtěla. ♥
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
  6. Ty podprsenky se mi moc líbí, asi si časem nějakou takovou koupím..

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)