Pages

Breaking News

REVIEW: SEPHORA LIP SCRUB

Není to tak dlouho, kdy Sephora uvedla novou řadu pečující kosmetiky. Všechno vypadá celkem zajímavě a někdy chci určitě něco víc z nabídky vyzkoušet, ale vzhledem k tomu, že mám doma plno věcí, které se teď snažím hlavně spotřebovat, tak jsem odolala a odnesla si jen tenhle lip scrub, který jsem chtěla zkusit.


Lip scrub má papírový žlutý obal s potiskem plástve, který je povedený a líbí se mi. Uvnitř je tyčinka se samotným lip scrubem, který se vysouvá podobně jako rtěnka. Obsahuje 3,5g produktu a stojí kolem 150Kč. 

Líbí se mi, že je scrub v tuhé formě a lehce se tak dá nanášet na rty, aniž byste si museli umazat ruce. A to je asi tak všechno pozitivní, co o něm můžu říct. 

Lip scrub obsahuje velmi malé množství peelingových částeček, které navíc nejsou skoro vůbec hrubé, takže vám rty rozhodně moc neobrousí. Má hrozně divně mazlavou konzistenci, která mi není vůbec příjemná, takže ho vždy po použití musím smýt a navíc hrozně rychle ubývá. Lip scrub sice víceméně chutná sladce, ale je v něm něco, co chutná dost hořce, takže taky nic moc. Rty po použití teda nemám ani hladší, ani hydratovanější a vlastně vůbec nevidím žádný přínos v používání tohoto lip scrubu. 

Tento produkt vám dnes tedy rozhodně doporučit nemůžu. Když si doma vytvoříte nějaký vlastní scrub na rty, tak vás to vyjde mnohem levněji a dovolím si tvrdit, že bude i fungovat.

Jaký používáte lip scrub vy?

instagram @hautebasicsblog


8 komentářů:

  1. no,a to už som išla písať ovácie ako sa mi páči :D ale po dočítaní tvojej recenzie ma to aj prešlo :) ale nápad s takouto tuhou formou dobrý ;)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. no tak to je teda riadny fail a ja som čakala aký bude skvelý :D pritom to mohol byť super praktický produkt... ale čo sa týka peelingu na pery, chvália si nejaké z MACu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem čekala, že bude dobrý, ale není ani trošku :D O tom z MAC jsem to slyšela také, chci ho zkusit, prý má být i lepší než ty z Lush :)

      Vymazat
  3. Tak to je zklamání, nedávno jsem viděla podobný scrub myslím od MUA ve videou na youtube a ten by měl snad fungovat, ale nezkoušela jsem .

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda že nefunguje tak ako má. No na ten MAC som tiež čítala len dobré recenzie.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám Lush lipscrub a občas, když chci ušetřit, si udělám domácí (třtinový cukr+kokosový olej+barvivo a třeba i příchuť) a jsem nejspokojenější :) Upřímně musím říct, že bych ani neočekávala, že by fungoval už od pohledu, protože vypadá "hladce" a vůbec tam nejsou ty "brusné" části, jako třeba u toho Lushe.. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  6. aj keď som nemala tú možnosť vyskúšať ho, vyzerá úžasne! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  7. To je škoda, že je prakticky na nic.Vypadá skvěle:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)