Pages

Breaking News

REVIEW: BIODERMA SENSIBIO H2O

Ahoj, dnes pro vás mám recenzi na takový můj velký růžový zázrak. Asi už jste o něm určitě slyšeli, ale stejně vám o něm chci něco říct, protože ho naprosto miluju! Už bych ani nedokázala spočítat na prstech jedné ruky, kolik lahví jsem ho spotřebovala a to si podle mě určitě zaslouží článek. K tomu mám pro vás ještě navíc tip na jeden portál, kde můžete nakupovat absolutně bez výčitek, protože se vám budou vracet procenta z každého nákupu, který přes něj uděláte a to je super, ne? Vydělávat nakupováním musí být snad sen každého! 💁 Tak jdeme na to, dneska to bude dlouhé!

Nejdřívě vám chci dát tip na portáplnapenezenka.cz, o kterém jste možná už někde zaslechli a už dávno ho využíváte, ale možná také ne a to je velká škoda, protože byste určitě měli. Pokud nakupujete často přes e-shopy, tak jistě služby Plné Peněženky oceníte, protože téměř z každého vašeho nákupu, provedeného přes Plnou Peněženku, získáváte procenta zpět. Říkám téměř, protože ne každý e-shop zde najdete, ale takové ty nejznámější tu jsou, například Asos, Douglas, Notino a mnoho dalších. Abyste získali cashback, tak jediné, co musíte udělat, je zaregistrovat se a pak vždy, až budete nakupovat, tak se do vámi vybraného obchodu prokliknout přes odkaz na stránkách Plné Peněženky. Do pár hodin vám bude zaregistrována odměna. Ta se liší vždy podle toho, kde a za kolik jste nakoupili. Pak už jen počkáte, až vaše registrovaná odměna bude potvrzena. Ta může být už od jedné koruny vyplacena na váš účet. Já už nějaký čas tuto službu využívám a i když se to někdy může zdát jako pár korun, věřte, že po nějaké chvíli se vám tam nastřáda pěkná částka, za kterou si pak můžete koupit něco dalšího. Každá koruna se přece počítá!  

A teď už k recenzi. 
Už je to několik let, kdy jsem si poprvé koupila micelární vodu Sensibio H2O od Biodermy. Každý ji chválil a tak jsem ji chtěla také vyzkoušet a zjistit, jestli je vážně tak skvělá, jak se o ní říká. Časem začaly přicházet na trh micelární vody i od jiných značek, které jsem pochopitelně také vyzkoušela, ale nikdy jsem s žádnou nebyla tolik spokojená jako právě s tou od Biodermy. A proč u mě vede zrovna ta?

I když to není vůbec podstatné a nepoužívám ji samozřejmě kvůli obalu, tak začnu právě tím. Ikonická lahvička s bílou etiketou a růžovým víčkem mi je sympatická a strašně se mi líbí!

Tato micelární voda neobsahuje žádná barviva ani parabeny. Je díkybohu neparfemovaná a neobsahuje ani alkohol, který by pleť zbytečně vysušoval. Je vhodná pro citlivou pleť a dokonce i pro odlíčení očí. I když vypadá jako obyčejná voda, tak jako obyčejná voda se rozhodně nechová. Dokážu s ní odlíčit jakýkoliv make-up, ať už je obyčejný nebo voděodolný. Odličuju s ní i oči, ve kterých mě neštípě, ani nijak podobně nedráždí. Na jedno odlíčení, včetně očí, používám tak čtyři vatové tamponky, se kterými dokáži pleť perfektně odlíčit. Jde to rychle a snadno, bez žádné velké námahy. Nezanechává na pleti žádný nepříjemný lepivý pocit, jako se mi to stávalo s micelárními vodami jiných značek. Pleť po odlíčení nepne a je jemná na dotek. I když není nutné ji smývat vodou, tak já ji smývám, ale to je už na vás, co vám bude vyhovovat.

Také jsem vyzkoušela její zelenou verzi - Sébium H2O, kterou sice příležitostně použiji, ale přijde mi, že ta neodličuje tak pečlivě.

Pokud hledáte něco, s čím spolehlivě odlíčíte make-up a nepodráždí vám to pleť, tak vám tuto micelární vodu můžu jedině doporučit. Je sice trochu dražší (přibližně 500Kč/500ml), ale za kvalitní věci mi nevadí si připlatit. Navíc často bývají akce 1+1 zdarma, takže se vyplatí ji koupit takhle, já už ji skoro ani jinak nekupuji.

Protože už mi opět dochází, tak jsem si zrovna před pár dny objednávala z lékarny Dr. Max nové balení této micelárky. Zrovna na ni totiž byla zmiňovaná akce 1+1, ale také jsem nakoupila přes Plnou Peněženku a ještě dostala z utracené částky 3% zpět. No a takhle výhodně můžete začít nakupovat i vy!  

V komentářích se od vás ráda dozvím, jestli také využíváte Plnou Peněženku a jaká micelární voda je vaše nejoblíbenější, tak mi dejte určitě vědět! :)

instagram @hautebasicsblog

5 komentářů:

  1. O tejto micelarnej vode som uz počula veľa chvál, takže asi na tom.niečo bude :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto micelárku už jsem měla a moc mi vyhovovala :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Moja najobľúbenejšia micerálna voda, vždy ma zachráni. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Slyšela jsem o ní, budu jí muset vyzkoušet! :O

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som túto micelárnu vodu od Biodermy skúšala, nebola zlá, celkom mi vyhovovala, ale osobne mám radšej značku Balea. :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)