Pages

Breaking News

REVIEW: BALEA OČNÍ GELOVÉ NÁPLASTI

Před pár dny jsem zveřejnila wishlist, kde jsem psala, že bych si ráda koupila gelové náplasti pod oči od značky Talika a i když o nich slyším všude samá superlativa a vážně mě lákají, tak ale nejsou vůbec levnou záležitostí. Řekla jsem si, že bych nejdříve mohla vyzkoušet i nějakou levnější variantu. 

Zašla jsem do DM a koupila si gelové náplasti pod oči od jejich privátní značky Balea. Musím se přiznat, že pečující produkty této značky úplně nevyhledávám, protože tomu prostě nevěřím a bojím se, co by mi to s pletí udělalo, i když je pravda, že plno produktů vyhrává různé testy a je tedy možné, že jim křivdím neprávem. Tyto náplasti jsem ale chtěla vyzkoušet a tak jsem to riskla. A jak obstály?

V papírové krabičce najdete tři pytlíčky, ve kterých jsou dvě náplasti na jedno použití, jedno balení vám tedy vydrží na tři aplikace. Při celkové ceně 99Kč, vás jedna aplikace přijde na 33Kč, což není špatné.

Náplasti obsahují kyselinu hyaluronovou, která by očnímu okolí měla dodat potřebnou hydrataci, minimalizovat vrásky. Pokožka by měla být hladší a pružnější. Okamžitý chladící efekt by měl zjemnit otoky. Na krabičce je také napsáno, že by je neměli používat ti, kteří mají citlivou pleť, pokožku náchylnou k alergiím a podráždění, což jsem si přečetla až doma a tak trochu jsem se bála toho, co náplasti udělají. 

Když pytlíček rozbalíte, tak na plastové folii najdete dvě náplasti. Jsou průhledné a velice tenké. Jejich velikost je tak akorát a mému očnímu okolí naprosto vyhovuje. Náplasti nejsou parfemované, což je velké plus. Po přiložení na oční okolí se náplasti skvěle přichytí a drží. Nekloužou a ani nikam nepadají. Co mě překvapilo, tak to, že náplasti opravdu chladí. Ani jsem je nemusela dávat do lednice a efekt byl velice znatelný. Obávala jsem se, že mi budou náplasti dráždit oči nebo kůži, ale ani to se nestalo. Oči mě nepálily a ani oční okolí nebylo začervenalé nebo něco podobného. Po doporučených 20 minutách jsem náplasti sundala a z efektu jsem byla příjemně překvapená. Oči nebyly oteklé, oční okolí bylo hydratované, jemné na dotyk a takové prozářené. Dokonce bych i řekla, že náplasti trochu zmírnily kruhy pod očima. Veškerá tekutina z náplasti se vsákla a oční okolí nebylo vůbec ulepené. 

Tyto gelové náplasti pod oči vám tedy můžu jedině doporučit! Jsem s nimi spokojená a rozhodně tohle není moje poslední balení. Za tu cenu odvádějí skvělou službu a jsem si jistá, že je taky oceníte. Budou skvělým pomocníkem třeba ráno po party nebo jen tak, když půjdete pozdě spát. 

Používáte náplasti pod oči? Jaké?


instagram @hautebasicsblog

12 komentářů:

  1. Tak po party by sa naozaj veľmi zišli!:) Príjemne ma prekvapilo tvoje hodnotenie, keďže úprimne, veľkú šancu som im nedávala. Mrknem sa na ne:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Nikdy jsem si nevšimla, že Balea nabízí i tyto produkty. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne si ma na be nalákala, takže sa po nich pozriem :) moje oči sa už nevedia dočkať :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ti také budou vyhovovat, pak mi můžeš dát vědět :)

      Vymazat
  4. Ty jo, tak diky za tip, taky je vyzkousim;)
    Mej se krasne,
    Papa ByGabra

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám zase Baleu moc ráda a je super, že náplasti nezklamaly. Já plánuju do DM vyrazit, četla jsem i něco o jejich páskách na nos, že nejsou k zahození :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem o nich slyšela a plánuji je vyzkoušet :)

      Vymazat
  6. Sem tam ich používam. Tieto od Balei sú OK, ale mala som jedny lepšie od SKIN79.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Na tými náplastami rozmýšľam už dlho :) aspoň viem, že môžem ísť pokojne do toho :).
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  8. Počula som, že sú dobré, no neskúšala som ich ešte.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)