Pages

Breaking News

REVIEW: CATRICE POMÁDA NA OBOČÍ

Ahoj, dnes se s vámi chci podělit o recenzi a tip na super produkt na obočí z drogerie, který je bohužel z limitované edice Pulse of purism od Catrice, ale kupovala jsem ho před pár dny, takže ho určitě ještě budete moci někde sehnat. 

Už když jsem tuhle edici viděla na fotkách, tak jsem věděla, že tuhle pomádu na obočí si budu muset koupit. Má naprosto úžasný obal, který je na drogerkové poměry vážně zajímavý a moc se mi líbí, vypadá jako taková pastelka. 

Pomáda se z obalu vysouvá podobně jako rtěnka, což je změna, protože podobné pomády na obočí bývají většinou v kalíšku. Tato pomáda je tedy nejspíše určena na vykreslování obočí rovnou, bez nutnosti použití nějakého štětečku. To si bohužel nedovedu vůbec představit, protože je to takové tupé a tlusté kopyto. :D Ale to mi vůbec nevadí a počítala jsem s tím, že k aplikaci budu používat štětec. 

Trochu jsem se nejprve bála té barvy, protože se mi zdála hodně tmavá, ale sedí mi skvěle. Podle toho, kolik nanesete produktu na obočí a jak moc ho rozetřete, tak tak si můžete určit intenzitu barvy, což je super. Určitě to ale nebude pro nikoho, kdo má extrémně světlé obočí. Možná kdyby si s tím člověk trochu pohrál a nanesl toho opravdu málo, tak by to možná mohlo taky fungovat, ale nevím, tak světlé obočí nemám. Většinou mám problém, že v drogerii má všechno na obočí teplý podtón, tohle ale ne. Je to pěkná studená hnědá barva. Konzistence pomády je také super, je máslovitá, nic voskového, co by se blbě nanášelo. 

Pomádu nepoužívám na celé obočí, ale vykresluji s ní jen ocásek, definuji spodní linku obočí a také tam, kde mi chybí nějaké chloupky a nechytá se mi na tom místě stín, na to je to naprosto super. 

Na obočí pomáda vydrží celý den, nikam se neztrácí, nerozmazává, ani nic podobného.

V případě nouze by se s tím dala určitě vytvořit linka nebo by se to dalo použít jako podklad pod nějaké tmavší oční stíny. 

Pomáda má 4,25g a stojí kolem 100Kč, za mě je to skvělá věc za málo peněz a jestli ji ještě někde uvidíte, určitě si ji kupte! 


instagram @hautebasicsblog

6 komentářů:

  1. Vyzerá zaujímavo, ale vyzerá byť dosť hrubá. Neviem či by som s ňou vedela pracovať.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře, škoda , že s ní nemáš vyfocené obočí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta vypadá dost dobře :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. presne na také miesta, kde nie sú chĺpky a nechytá tieň je to super takáto pomádka :) inak si to ale ani ja neviem predstaviť použiť bez štetca
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. fíha..tento produkt som si vôbec v drogérií nevšimla, ale keby som si ho všimla tak asi by som bola skeptická..:)


    Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  6. wow tú som ani u nás nevidela, boh vie, či to k nám vôbec dorazí :D
    http://www.blogerky.cz/blogy/lifestyle/jories-blog

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)