Pages

Breaking News

REVIEW: BALEA KRÉM NA NOHY A KOUPEL

Hezký pátek, venku už začíná být teplo (když teda zrovna není tak jako dneska) a jsem si jistá, že brzy už přijde čas na otevřené boty a tak je nejvyšší čas dát svým chodidlům po zimě nějakou péči. Dnes pro vás mám tip na skvělý krém a koupel na nohy. Oba produkty stojí pár korun. Možná je znáte a používáte, ale pokud ne, tak určitě čtěte dál.

BALEA KOUPEL NA NOHY S UREOU
Tato koupel obsahuje ureu, glycerin, vitamin B3 a je určena pro velmi suché nohy. Jedná se o bílou hustší tekutinu, která jemně a velice příjemně voní. V horké vodě vždy rozpustím tři uzávěry produktu, který se rozpouští bez problémů a ihned. Voda pak lehce pění a je mléčně zabarvená. Chodidla do vody dávám tak na 15 minut, někdy i na delší dobu, podle toho, jak se mi zrovna chce. Koupel chodidla pěkně zvláční a zrohovatělá kůže změkně, takže pak jde velice snadno obrousit pemzou. V lahvičce je 200ml tekutiny, takže vám vystačí tak na 10 koupelí, podle toho jak moc s ní budete/nebudete šetřit. Stojí asi 50Kč a za tu cenu je to velmi dobrý produkt, který vám mohu jedině doporučit. 

BALEA HYDRATAČNÍ KRÉM NA NOHY S UREOU
Po tomhle celém procesu, pak ještě použiji na chodidla tenhle krém, který obsahuje taktéž ureu. Je to klasický bílý krém, který není vůbec tekutý, ale hezky hutný, takové krémy mám nejradši. Voní stejně jako koupel. Příjemná a nevtíravá vůně. Krém vůbec nelepí a i přes to, že je hutný, velice dobře se roztírá a vstřebává do pokožky a to ho dávám na nohy v silné vrstvě a rozhodně s ním nešetřím. Chodidla dokáže velmi dobře hydratovat, jsou pak jemná a příjemná na dotek. Krém nepoužívám každý den, jen párkrát do týdne a pak samozřejmě vždy po koupeli. Je ho 100ml, stojí opět kolem 50Kč a ve svém životě ho určitě potřebujete.


Jak pečujete o svá chodidla vy?

instagram @hautebasicsblog

1 komentář:

Thank you for your feedback! :)