Pages

Breaking News

JAK SE STARÁM O SVÉ RUCE A NEHTY

Ahoj, dnes jsem se rozhodla vám napsat něco málo o tom, jak se v zimě starám o své ruce, nehty a hlavně jaké produkty k tomu používám. Teď, když venku tak strašně mrzne, tak mám hrozně suché ruce a neskutečně se mi lámou nehty, takže se snažím proti tomu alespoň trochu bojovat. A co se mi osvědčilo? 

Ruce si mažu tímto krémem značky Weleda z řady granátové jablko. Nemám ho dlouho, ale už jsem si ho stihla oblíbit, je totiž skvělý. Není hutný, skvěle se vstřebává a i když je trochu mastný, tak nezanechává takový ten klasický mastný film, že byste pak měli ulepené všechno, na co sáhnete. Hned po prvním namazání vidíte, že pečuje o vaši pokožku, což se o hodně krémech na ruce určitě říct nedá. Dokonce mi i výrazně pomáhá změkčovat kůžičku okolo nehtů a to je už co říct. Je sice trošku dražší, ale má přírodní složení, hezky voní, fakt pomáhá a to se vyplatí!

Na lámavé nehty se mi osvědčil lak Miracle cure od Sally Hansen. Používám ho buď jako podlak nebo jen samotný. Má takovou gelovitější konzistenci, rychle zasychá a skoro neubývá. Nehty se mi sice pořád lámou, ale už ne tolik jako dřív a zdají se mi pevnější.  Jednou mi dokonce zachránil i nehet, který se mi zlomil v půlce a já se modlila, aby mi neupadl celý. Zázračně se to ale dalo dohromady a mně nehet zůstal. :D Seženete ho v drogeriích a stojí pár korun.

Samozřejmě k lepším nehtům vám nepomůže jen lak, ale je nutné jíst i nějaké vitaminy. Už dlouho užívám profláklý Biosil plus. Nevím, jestli to bude chutnat každému, ale mně ty tabletky hrozně chutnají, cítím z nich nějaký mentol nebo tak něco, ale samozřejmě to není primárně o chuti. Měl by pomáhát nehtům, vlasům i kůži. Jí se jedna tableta denně, v balení jich je 60 a mají ho v každé lékárně.

A nakonec používám tyhle dva pilníky. Nehty si téměř nestříhám, protože se mi pak ještě ke všemu neskutečně dvojí a to nechcete. Na zkracování používám zebrovaný pilník The Curve, který má zajímavý tvar, nehty se mi po něm netřepí a jsou hladké. Pracuje se s ním velice rychle a jednodušše. Na vyhlazení a vyleštění celého povrchu nehtu používám pilník od Essence, který funguje tak jak má a jiný zatím asi nepotřebuji.

Jak pečujete o své ruce vy? Těším se na vaše tipy v komentářích! :)

11 komentářů:

  1. Abych se přiznala, tak já to docela flákám. Používám jen krém na ruce a v zimě občas olej na noc. Jinak na nehty bud nůžky nebo pilník, barevný lak a top coat.

    OdpovědětVymazat
  2. Biosil mi vůbec nepomohl, na nehty mi pomohly vitaminy Viaderm, ale jsou o poznání dražší, po nich jsem měla nehty opravdu dlouhé , ten lak od Sally jsem také měla, byl hrozně fajn a lakovala jsem ho jako podlak neustále, bohužel ale rychle vysychal a někdy v půlce balení se s ním už nedalo lakovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky pozoruju, jak ruce dostávají zabrat v zimě. Snažím se pravidelně mazat krémy na ruce, jako úkol jsme si dala aplikovat každý večer olejíček na nehty a kůžičku. Nehty jsem si poslední dobou nelakovala, jak je to zkouškový, tak to flákám :D Já jsem teda Biosil brala, ale moc jsem neviděla rozdíl, tohle je asi hodně individuální :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten krémik od Weledy mám aj ja a je super:) A tu kúru od SH mám tiež, ale zatiaľ som ho nevyskušala:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
  5. Super článok! :) ja mám v zime tiež strašné ruky a nechty. Mala som jeden osvedčený lak od Essence, ktorý sa mi na pol roka stratil, ale predvčerom som ho našla, tak som úplne happy, že si nechty dám zase dokopy :) A na ruky používam momentálne krém z Oriflame, ktorý bol priložený k časopisu a som veľmi spoko.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek, biosil používám už celkem dlouho a hodně mi po něm vyrostly vlasy, takže si zrovna ten nemůžu vynachválit♥
    Adel z adeljulisova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mam celkom pevne nechty, za co som fakt rada, ale v zime urcite nepohrdnem nejakym dobrym kremom na ruky :) najlepsi aky som kedy mala bol asi od Biodermy :)

    OdpovědětVymazat
  8. No ja si ruky iba krémujem častejšie ako obvykle ale ten biosil som chcela skúsiť už dlhšie hlavne kvoli vlasom :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda aktuálně velmi bídně, ale když mám čas tak se snažím to neflákat :). Sally Hansen znám a mám moc ráda ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  10. Ten zebrovaný pilník je moc krásný ^^

    OdpovědětVymazat
  11. Od Weledy je dobré asi všetko. Ja mám rada Skin Food a tiež kosatcový krém.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)