Pages

Breaking News

NOVEMBER PICKS


Hezkou neděli, jak jste si užili víkend? Já si konečně trochu odpočinula a dnes pro vás mám článek s věcmi, které mě tenhle měsíc zaujaly a ráda bych si je pořídila! :)


1) Dior, Poison girl
Parfémů mám doma tolik, že bych si snad do konce života nemusela kupovat žádný nový. Tenhle mě zaujal jak flakonkem, tak i svou vůní, takže ho asi do své sbírky budu muset zařadit, i kdybych nechtěla. :D

2) Anastasia Beverly Hills, Master palette by Mario
I když je tahle značka v Česku bohužel nedostupná, tak doufám, že se ke mně ještě nějak tahle paletka dostane. Barvy, které obsahuje, jsou jako by byly přímo stvořené pro mě a recenze na zahraničních blozích mě utvrzují v tom, že ji prostě nutně potřebuju! 

3) The Body shop, Shade adjusting drops
Doma mám pár makeupů, které bych ráda používala, ale jsou bohužel na mě moc tmavé. Narazila jsem na tyhle kapky, které když do makeupu přidáte, tak by ho měly zesvětlit a jeho vlastnosti by měly zůstat stejné jako před tím. A to zní skvěle, nemyslíte?

4) Mango, Velvet blazer
Černé semišové sako, které podle mě ozvláštní každý obyčejný outfit. Bohužel ho nemůžu sehnat v žádném obchodě, abych si ho zkusila, takže si ho nejspíš budu muset objednat online. Snad bude i naživo tak pěkné, jako je na fotce.


Co se zalíbilo tenhle měsíc vám? :)

8 komentářů:

  1. O těch kapkách slyším poprvé a je to určitě moc dobrý nápad, to se vždy hodí!
    Sim in the Bubblegum
    VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Ty zázračné kapky do makeupu se zdají být skvělé. Také bych je potřebovala. Doma vlastním sakra drahý makeup, který nechci vyhazovat, ačkoliv je tak o sedm odstínů tmavší :D.
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
  3. jééé ja som o tých kvapkách písala recenziu, je to celkom dobrá vec :)
    Kvapky, ktoré zmenia odtieň makeupu

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi sa mi páči to sako, je úplne krásne a také jednoduché

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Po zamatovom saku túžim aj ja, ale mám dojem, že čierna skrátka tak... nevynikne. Skôr by som bola za tmavomodrú či bordovú, ale také som šte nenašla.=D
    O tom "zosvetlovači" make-upu som čítala recenziu, ale nejak extra ma to nezaujalo. Na jednej strane je super, že to zosvetlenie nie je založené na chemickej reakcii (aspoň tak som to pochopila)... no na druhej strane, je to ako miešanie temperových farieb. Skrátka len pridáš bielu... No proste mám trocha pochybnosti či to naozaj nezmení tie vlastnosti - napr. kryciu schopnosť.

    OdpovědětVymazat
  6. Zamatom som posadnutá a nemám jeden poriadny kúsok!!! Obzvlášť by som si priala sako, ale skôr také predĺžené vzadu.

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)