Pages

Breaking News

MANI TIPS


Hezkou neděli, víkend je skoro za námi a já pro vás dnes mám tip na tři cenově dostupné vychytávky pro vaše nehty, tak čtěte dál! :)

1) MAVALA CUTICLE REMOVER
Vždy, než si začnu lakovat nehty, tak si je nejdříve upravím. Aby lak na nehtech vypadal hezky, tak je potřeba se zbavit přebytečné kůžičky kolem nehtů a na to je skvělý právě tenhle odstraňovač. Je to lehce zabarvený gel, který si štětečkem natřetete na kůžičku kolem nehtu, počkáte minutu, pak jen setřete vatovou tyčinkou a je pryč. Rychlé a efektivní. 

2) ESSENCE CARING RIDGE FILLER WITH BIOTIN
Vzhledem k tomu, že mám měkké a lámající se nehty, tak pod každý barevný lak vždy musím použít nějaký pečující podkladový lak. Nejenže nehet vyhladí, zpevní ho, ale také o něj pečuje a barevný lak pak ještě lépe drží. Tenhle lak je skvělý, dělá co má a ještě navíc obsahuje biotin. Nehty se mi s ním téměř vůbec netřepí a rostou mnohem rychleji.  

 3) ESSENCE QUICK DRY
Dřív jsem používala rychleschnoucí topcoat od jiné značky, ale bohužel ho přestali vyrábět a já tak musela najít nový. Vyzkoušela jsem jich nepřeberné množství a konečně narazila na ten další pravý. Zasychá velmi rychle, nerozpouští barevný lak (některé laky to dělaly) a také dodá nehtům neskutečný lesk! Za pár korun, hodně muziky. 

Znáte některý z mých oblíbenců? 

6 komentářů:

  1. Super tipy, nic z toho jsem nezkoušela :) pěkné fotky :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá super, hlavně ten Mavala, kde se dá sehnat? :) Top coat mám také od Essence a přesně, za málo peněz hodně muziky! :)
    Andrea Mokrejšová

    OdpovědětVymazat
  3. Znám, ale nezkoušela jsem:) A i kdybych chtěla, mám teď gelovky, takže :/
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. super tipy a pripomenulo mi to, že by som si už tiež raz mala spaviť poriadnu manikúru :)

    OdpovědětVymazat
  5. Neznám žádný, ale akorát mi dochází podkladový lak, tak se asi po tomto půjdu mrknout.:)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)