Pages

Breaking News

BEAUTY FAVS: MAY


Ahoj, dnes pro vás mám pravidelné měsíční oblíbence a to za měsíc květen. Vím, že to říkám pořád, ale ten čas prostě neskutečně letí. Vidím to právě na takových pravidelných článcích. Dopíšu jeden a už abych začala hned psát další. :D Dnes vám chci ukázat pět věcí, o kterých si myslím, že jsou naprosto skvělé a rozhodně je potřebujete taky!

 Několik štětců od Real Techniques doma už mám a jsem s nimi spokojená. Jsou hebké, husté, vůbec nepelichají a jsou za dobrou cenu. Potřebovala jsem nějaký štětec na konturování a tak jsem si koupila právě sculpting brush. A je výborný. Od té doby nepoužívám žádný jiný. Díky jeho zkosenému tvaru to s ním jde lehce a vykonturovaný obličej máte raz dva.

Opěvovaný Liquid Camouflage od Catrice v odstínu 010 je sice těžko sehnatelný, protože je téměř vždy a všude vyprodaný, ale jestli na něj narazíte, tak ho určitě berte. Je světlý, krémový, skvěle se roztírá a hlavně dobře kryje. Nepřipadá mi, že by byl úplně voděodolný, ale drží a nesráží se. Není mastný, vždy zaschne a je takový sametový. Hodně podobný mu je Radiant creamy concealer od Nars, ale ten stojí tak 10x tolik a navíc strašně rychle ubýval. 

Wonderful Cushion od Sephory jsem si naprosto zamilovala. Je to matný lip cream v odstínu 01 Wonderful Rosy. Má pěnovou texturu a cushion aplikátor, se kterým se překvapivě dobře pracuje. Na rtech je příjemný a nevysušuje je. Jen škoda, že v nabídce jsou spíše výrazné odstíny a žádné tělové tam nenajdete.  

Linky se mi líbí, protože dokážou hezky zvýraznit oči, ale moc jsem je nenosila, protože mi buď nedržely na oku a rozmazávaly se nebo se mi s nimi hrozně špatně manipulovalo a já tak nebyla schopná nakreslit nějaké ucházející dvě stejné linky a vypadalo to strašně. Jediné, které jsem občas používala, byly Dip liner od Dermacol, které alespoň držely, ale moc mi to s nimi nešlo, co si budeme povídat. :D Ale to se změnilo s Eye Booster od Physicians formula - konečně jsem našla linky, které drží celý den, jsou opravdu černočerné a dokonce i já jsem s nimi schopná nakreslit dvě pěkné, stejné a tenké linky. Hrot je úzký, špičatý a poskládaný z několika "štětin", což umožňuje, že se hrot přizpůsobí oku a s linkami to jde lehce. Navíc linky obsahují nějaké sérum, které by mělo podporovat růst řas, tak uvidím, každopádně už teď tyhle linky pasuji na můj holy grail a používám je teď každý den.

Když jsem poprvé vyzkoušela Beauty Blender, tak mě za srdce vůbec nechytl a neměla jsem potřebu ho zkoušet znovu, pak mi to ale nedalo a tak jsem ho zkusila znovu a znovu a teď ho používám denně. Nejdřív makeup musím teda rozetřít štětcem, protože když to neudělám, tak mám obličej samý flek, ale když ho rozetřu a pak až zapracuji do pleti mokrým Beauty blendrem, tak je to paráda. Snad žádný štětec ani prsty neudělají tak pěkný finish jako tohle. Skvěle se s ním zapracovává samotný makeup, ale i korektor pod oči. Také je  ú ž a s n ý  na krémový rozjasňovač, který už nenanáším ničím jiným. No a klidně s ním občas nanáším i pudr a na to je také skvělý. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že se musí po každém použití vyprat nebo alespoň já to tak dělám, protože bych si nikdy tu špinavou houbičku na obličej nedala. :D Vypadá to i na kvalitní materiál, protože i když už byl praný tolikrát, tak stále drží a nejsou na něm vidět žádné známky používání. Jednodušše jsem si Beauty blender zamilovala a přemýšlím, že si koupím ještě alespoň jeden další na pudr.

Používáte Beauty blender? 


6 komentářů:

  1. korektor od Catrice používam je super, tu houbičku si chcem stále kúpiť, ale nejak sa k tomu nemôžem dokopať :/

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
  2. Beauty blender nepoužívám, na korektor a makeup používám buď prsty nebo štětce.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. ta Sephora vypadá dobře:) A už delší dobu háním korektor od Catrice (ten tekutý) a vždycky je vyprodaný.
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. tiež by som rada skúsila beauty blender :) ale ako vravíš, umývať to po každej aplikácii makeupu,to by sa mi nechcelo veru :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Beauty blender nepouzivam, ale tu rtěnku ze Sephory. Mně zas tak skvělá nepřpijde, ale dávám jí ještě šanci.

    Www.italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ten štětec od RT si budu brzo pořizovat, vypadá dokonale :) Catrice korektor je můj oblíbený.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)