Pages

Breaking News

MY EYEBROWS


Ahoj, dnes vám chci ukázat pár produktů, se kterými si denně upravuji obočí, aby dostalo nějaký tvar a hlavně aby nebylo na některých místech tak řídké. Před několika lety jsem totiž nebyla se svým obočím dostatečně spokojená a vytrhala si ho do hodně úzké čárky, takhle jsem ho pak několik dalších pár let nosila, no a ono mi pak už nikdy nedorostlo do původního stavu. :D Když se zpětně podívám na nějaké fotky, tak to vypadalo naprosto příšerně, tenkrát se to ale asi prostě nosívalo nebo jinak nechápu, co jiného mě k tomu vedlo. Co si budeme povídat, jsem ráda, že tenhle "trend" je už za námi, moje obočí to odneslo jen trochu a dnes se každý, nebo alespoň většina lidí, snaží mít pěkné, upravené a vytvarované obočí, protože jak se říká, tak obočí je rám obličeje. Navíc si dneska už nedokážu ani představit, že bych někam šla "bez obočí". :D S upraveným obočím dostane obličej úplně jiný tvar a vypadá tak nějak lépe, co myslíte? A co tedy na úpravu obočí používám?

Obočí si vždy nejdříve orámuji tužkou v odstínu 020 Date with Ash-ton od Catrice. Tužka skvěle kreslí, není moc měkká, ale ani moc tvrdá, tak akorát. Má super odstín, který mi naprosto vyhovuje. Vydrží celý den, barva nikam nemizí. Na druhém konci najdete také kartáček na pročesání obočí, který je praktický a vždy s ním vyčešu přebytečnou barvu. Tužka také skoro neubývá a tak vám dlouho vydrží.  

Potom celé obočí vykreslím matným stínem značky MAC v odstínu Omega. Tenhle stín už mám taky několik let a myslím, že ještě pár let mi vydrží. Opět vydrží celý den a nikam se nevytrácí. Barva je ideální a pasuje mi. 

Stín používám spolu se Sephora štětcem číslo 20 PRO Brow. Se štětcem se skvěle pracuje, celé obočí s ním vykreslíte raz dva. Štětec nijak nepelichá a je příjemný.  

Nakonec celé obočí pročešu a zafixuji transparentním gelem Brow artist plumper od L'oréal, který má super kartáček, se kterým se lehce pracuje. No a nejenže gel celé obočí zafixuje, aby celý den zůstalo kde má, ale také z něj odstraní takový ten pudrový nádech.

Vypadá to složitě a zdlouhavě, ale je to jednoduché a rychlé. 
A čím si obočí upravujete vy? :)


11 komentářů:

  1. Používám pouze kartáček na pročesání, mám plné obočí od přírody. :) I kosmetičky chválily.

    OdpovědětVymazat
  2. pekná výbava :) hlavne ten fixátor L´oréal...ja mám na obočie iba Essence set, a zatiaľ úplne stačí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám tužku na obočí od Essence a stejně tak i stíny. Dál potom bezbarvý gel a gel od Alverde:) Teď nejčastěji používám tužku, stíny a fixuji bezbarvým gelem, ale ráda bych našla ještě alespoň o odstín světlejší barvu. Tak se určitě podívám na produkty, které máš ráda ty:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. o tom lorealy som este nepocula :/

    Pozyvam na letnu GIVEAWAY tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný článok. Ja sa s obočím nemusím zaťažovať lebo mi to netreba. Akurát si ho kefkou prečešem a hotovo.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  6. Tuzku od catrice mam, ale koupila jsem si fix a je lepsi😘

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  7. Loréal brow gel zbožňujem, ja mám v hnedej farbe :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som si v poslednom čase obľúbila tiene na obočie a špirálky. Ceruzkám som nejako nepodľahla. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Mám obrovskou výhodu, že mám obočí hezky husté a není potřeba jej dokreslovat. Nicméně po té, co jsem změnila barvu vlasů jej akorát ztmavuji. Buď zajdu ke kosmetičce, která mi zároveň upraví jeho tvar, nebo si ho upravím pinzetou sama a každý den pak jen pročešu barevným gelem.

    OdpovědětVymazat
  10. Kelímek od Freedom, tužka catrice a make me brow. Všechno dokonale vyjovuje :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)