Pages

Breaking News

REVIEW: SEPHORA COUNTOURING 101 FACE PALETTE

Pěknou středu všem, rozhodla jsem se, že budu na blog přispívat i s recenzemi na kosmetiku. Kosmetika mě baví a ráda zkouším nové věci. Navíc kosmetiky mám doma víc než bežný smrtelník. :D Také ráda na ostatních blozích čtu podobné příspěvky, tak snad to bude bavit i vás. :)

Dnes pro vás mám recenzi na poměrně známou konturovací paletku ze Sephory a co si o ní myslím? 

Hned jak se paletka objevila v Sephoře, musela jsem si pro ni zajít. Paletka je opravdu obří, pomalu se mi ani nevejde do ruky. Obsahuje 26,3g produktu a myslím, že ji asi do konce života nemám šanci spotřebovat celou. Zaplatíte za ni okolo 600Kč, což si myslím, že je za tak velkou paletku velmi příznivá cena. 

Paletka obsahuje 5 odstínů. Pale pink a banana jsou rozjasňující a cool brown, deep brown a warm brown pro konturování. Odstíny jsou barevně velmi vydařené. Nevidím v nich žádný oranžový či červený podtón, takže dle mého sednou každému podtónu pleti. Přijdou mi ale celkem světlé a tak si myslím, že pro tmavé typy to úplně nebude to pravé, mně každopádně sedí perfektně. Všechny odstíny jsou matné.


Barvy jsou skvěle pigmentované a jemně namleté. Nepráší!!! Mají naprosto úžasnou saténovou texturu, skvěle se blendí. Na obličeji vydrží celý den a nikam se nevytrácejí, takže super. 


Na konturování používám štětec od Real Techniques, ale moc mi nevyhovuje. Občas pozoruji, že mám na obličeji takové fleky, ale to bych řekla, že je spíš špatně zvoleným štětcem a nebo možná taky mojí neschopností. :D Rozhodně bych tuhle chybu nepřisuzovala paletce. Myslím, že mnohem lépe by ale mohl fungovat štětec s přírodním chlupem, rovně střižený, který chci vyzkoušet a myslím, že by mohl být super. Nějaký tip? Přemýšlím o Zoeva 109. 

Jediná věc, která mě na paletce fakt vytáčí, tak je to blbé balení. :D Paletka je prostě do mé ruky moc veliká a občas se dokonce bojím, že se mi urve to víko, které se fakt jednou ulomí. Také mě celkem rozčiluje, že každá barva není oddělená ve svém panu. Prostě je to hrozně nepraktické balení a nechápu, kdo ho vymyslel. Vzhledově je sice pěkné, ale praktické ani trochu. Ale za ten obsah, budiž odpuštěno.

Pokud tedy sháníte kvalitní paletku na konturování, za kterou neutratíte plno peněz, určitě bych vám doporučila právě tuhle. Jsem s ní moc spokojená a používám ji ráda. Myslím, že se jedná o velmi povedený kousek.

Do komentářů mi můžete dát vědět, jestli vás paletka zaujala nebo ji už máte doma a jak jste s ní spokojené. :) Také mi můžete napsat, jaké recenze byste si tu chtěli do budoucna přečíst. :)

PS. nezapomeňte, že se stále ještě můžete připojit do GIVEAWAY !

18 komentářů:

  1. pozerám po nej už dlho, len samozrejme na svk sa nedá zohnať :/ to balenie mi príde tiež trošku nešťastné, ale vnútro to asi vynahradzuje :))

    a čo sa týka recenzií, niečo na vlasy alebo pleťovú kozmetiku :) na to som úchyl :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá pěkně:) Já už mam od Sephory tri - tvářenka, rozjasňovač a brozenzer a taky jsem s ním moc spokojená, tak věřím, že i tohle bude fajn:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna včera jsem na ní v Sephoře koukala, ale řekla jsem si né Rozi! Je tedy opravdu škoda, že ty odstíny nejsou zvlášť, ale i tak to vypadá krásně :) Rozhodně tyhle kosmetické recenze by byly super! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá opravdu krásně :) A štětec na konturování ve stylu Zoeva 109 si chci taky pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  5. I would love to try this, great review xoxox

    www.thefurthestthingfromperfect.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Sephora je super kozmetika :) Sama sa chystám, že už si od nich niečo zakúpim :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. já nevím proč, ale Sephora značka mě jako taková nijak neokouzlila, na druhou stranu když vidím tu pigmentaci, začíná zvažovat svůj názor :x
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. tak ta paletka vyzera super ja by som ju vyuzila aj ako ocne tiene nielen konturovanie ale ktovie ci by prezila cestovanie
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  9. krásna paletka, aj mne by sa konečne zišlo niečo nové na kontúrovanie, len financie nepustia :D

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  10. Sephoru ja zboznujeem :) mas pekne produkty

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá velmi dobře, i co se týče odstínů! :) Praktičnost je věc druhá.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  12. Paletka vyzerá strašne pekne :) Vidno, že si dali záležať na prevedení a dizajne. Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  13. Už po ní delší dobu pokukuji, sakra, další pozitivní recenze;D Achjo;D No doufám, že se udržím a nepoběžím si ji koupit;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá moc dobře:) přemýšlím, že taky vyzkouším secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá úžasně, je pravda, že po ní koukám :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)