Pages

Breaking News

REVIEW: OLAPLEX HAIR PERFECTOR NO. 3

Ahoj, dnes mám pro vás recenzi na Olaplex. Určitě už jste o něm něco slyšely, protože začíná být v Česku hodně populární. Olaplex se skládá ze 3 fází. První dvě se používají hlavně při barvení a přimíchávají se do barev. Třetí fáze je určena pro domácí použítí a o té vám taky dneska něco málo povím. 

Mám neskutečně zničené vlasy, protože jsem si je několik let několikrát denně žehlila. Když jsem pak postupně viděla, co mi žehlička s vlasy udělala, tak jsem s tím okamžitě přestala a dnes si vlasy už asi 3 roky nežehlím. Používala jsem žehličku na vlasy od značky Bio Ionic, což je vlastně iontová žehlička, která slibovala minimální poškození vlasů a třepení konečků. Co je na tom pravdy nevím, protože moje vlasy dopadly příšerně, ale je možné, že s normální žehličkou by třeba dopadly ještě hůř. Také jsem používala různé spreje a olejíčky, ale ty mě  také před žehličkou nezachránily. 

Říkala jsem si, že když s žehlením přestanu, za chvíli se mi vlasy dají zase dohromady, narostou mi a nebudu je mít tak neskutečně upálené. Pravda je taková, že nic takového se nestalo, i když jsem používala různé šampony a masky pro zničené vlasy a také různé oleje. Nic z toho mi ale bohužel nepomohlo. Pak jsem se ale dozvěděla o Olaplexu, který mě hodně zaujal a vložila jsem do něj svoji poslední naději. :D 

Protože si vlasy moc nebarvím, tak jsem se rozhodla, že si objednám fázi 3, která je pro domácí použití, bez nutnosti barvení. Na internetu seženete 100ml balení a cena se pohybuje kolem 1000Kč. Balení je celkem malé, ale na jedno použití stačí celkem málo, takže by balení mělo vystačit tak na 8 týdnů/použití, takže jedna dávka vás vyjde asi na 125Kč, což není zase tolik, ale samozřejmě záleží na tom, jak moc husté a dlouhé vlasy máte. Na krátké vlasy logicky spotřebujete méně produktu. Používá se jednou týdně a nanáší se na namočené a ručníkem vysušené vlasy, ale samozřejmě ho můžete používát i vícekrát do týdne, záleží jen na vás. Je nutné ho do vlasů pořádně vmasírovat a nejvíce hlavně do vlasů, které máte hodně poškozené. Potom ho nechte alespoň 10 minut působit, ale čím déle, tím lépe. Já si ho občas nechávám na vlasech i přes noc. Také je dobré vědět, že Olaplex není kondicionér, ani maska a musí se pak normálně umýt šamponem. 

Olaplex už nějakou dobu používám a splnil má očekávání. Nečekejte výsledek hned po prvním použítí, je potřeba ho používat déle, ale výsledky se dostaví. Používám ho tak jednou za 14 dnů, protože na to nemám moc čas. Nechávám ho působit kolem 3-4 hodin, někdy přes noc. Vlasy mi vážně ozdravil, nemám vůbec roztřepené konečky a ani vlasy nemám tak rozlítané jako předtím. Vlasy mi také přijdou o něco hustější a celkem mi i začaly růst. Také jsem si všimla toho, že mám od té doby, co používám Olaplex mnohem rovnější vlasy, předtím jsem je mívala celkem dost vlnité, ale nevadí mi to. Myslím, že po prvním balení je výsledek super a jsem zvědavá, jak moje vlasy budou vypadat po spotřebování více lahviček.

Olaplex vám rozhodně doporučuju a určitě si objednám další balení!

Máte Olaplex vyzkoušený? Co na něj říkáte?


PS. nezapomeňte, že se stále ještě můžete připojit do GIVEAWAY !

20 komentářů:

  1. Tyjo, tak tohle bych potřebovala.. taky si už asi 3 roky nebarvím vlasy a ani moc nežehlím (dříve jsem si je rovnala snad každý den), ale stejně mám vlasy hrozně suché :/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je skvěléé! :) Můžu se zeptat, kde konkrétně objednáváš? Možná bych to také zkusila. :) Nemáš nějaké fotky, abychom viděli pokroky? :)
    Také jsem si žehlila vlasy dlouho, teď minimálně třeba nakulmuji. Kamarádka mi aplikovává keratin, brala jsem Hairburst a tohle bych ráda zkusila i z toho důvodu, že to vlasy narovná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už přesně nevím odkud jsem objednávala, ale zadej to do vyhledávače a najde ti to plno eshopů, už se to celkem rozšiřuje. Fotky žádné nemám, protože mi ty vlasy nešly bohužel vyfotit podle mých představ. :D Jinak různé prášky na podporu růstu vlasů jsem brávala taky, ale vůbec mi to nepomohlo, Olaplex mi přijde, že jako jediný fakt něco dělá, tak ho zkus a uvidíš. Pak mi můžeš dát vědět, jak jsi spokojená. :)

      Vymazat
    2. A nemastí se třeba i méně vlasy? :)
      Docela mě to právě oslovilo:) nanášíš to po déle délce a i ke kořínkům? :) Děkuji moc :)

      Vymazat
    3. Řekla bych, že vlasy se mastí úplně stejně jako předtím a Olaplex žádný vliv na to nemá. :) Nanáším ho po celé délce vlasů - od kořínků po konečky a o trochu víc dávám ještě do "culíkové" části vlasů (jestli mi rozumíš, co myslím :D), protože tam mám ty vlasy nejvíce zničené. :) A není vůbec zač! :)

      Vymazat
  3. Díky za recenzi, ještě jsem o tady tom produktu neslyšela.
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Olaplex neznám,ale vypadá to moc dobře :) Já si také vlasy dřív každý den žehlila,ale vlasy pak byly jak sláma a tak jsem se rozhodla jít na kratší sestřih a ostříhat ty poškozené konce, jelikož veškeré balzámy,masky,kondicionéry či šampony mu vůbec nepomohly. A od té doby je mám rovné a pevné, žehlit si je už nemusím :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  5. Slyším a něj pořád samou chválu a vdám skvělé výsledky, také jsem ho chtěla zkusit, ale kadeřnice mi řekla, že pro mě je to úplně zbytečné, že není co napravovat.. Tak škoda, chtěla jsem vyzkoušet něco nového :( Doufám, že se potom pochlubíš fotkou výsledku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nepočula som o tejto kozmetike, ale na vlasy musí pôsobiť úžasne. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Moc moc děkuji za článek! Olaplex se na mě valí ze všech stran, všichni o něm mluví a já pořád nevěděla, k čemu je vlastně dobrý:D TAk teď už v tom mam jasno. Přemýšlím, že ho taky vyzkouším :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/2016/02/too-faced-bon-bons-paletka.html

    OdpovědětVymazat
  8. O tomto produkte som pred tým vôbec nepočula. A ani neviem, či sa na Slovensku dá zohnať. Vlasy si farbím a keďže sú dosť vlnité, sú celkom zničené. Vlasy si preto vôbec nežehlím. Tento produkt by som určite rada vyskúšala :)
    www.beautyppradca.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Dlouho jsem nečetla takhle pěknou, kvalitní a zajímavou recenzi. Díky *

    OdpovědětVymazat
  10. Super tip :-) Myslis, ze v lete by mohl zabrat i na krepatejici se vlasy, kdyz ma ten "narovnavaci" efekt?

    OdpovědětVymazat
  11. Tak o tomto produktu jsem doposud neslyšela. Bezva tip. :-)
    Je super, že Ti pomohl :-)

    http://kosmetickysvetz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. presne takýto článok som potrebovala čítať ! :)
    nedávno som bola na farbení vlasov a kaderníčka mi pridávala do vlasov práve tú fázu na farbenie..ja som asi nič lepšie nemala na vlasoch a mám ich ešte doteraz krásne a to už je 2 týždne po farbení...išla som z červenej na hnedú takže účinky pretrvávajú kratšie,ale aj tak :) ..teraz si ma presvedčila,že tento zázrak potrebujem v svojom živote ! :D

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  13. Pekna recenze. Olaplex mi davaji v mem kadernictvi, kdy po x letech barveni vlasu doma, jsem si rekla STOP, ted jim chci doprat kvalitni peci. Vyhledala jsem si salon, ve kterem se o me vlasy staraji dukladne a vysledky jsou videt. A ze si trosku vic priplatim mi nevadi. Cela moje procedura trva 4 hodiny, ale vazne to stoji za to. Drive jsem mela na hlave "skuby", protoze moje vlasy byly znicene a polamane, taky vysusene i pres to, ze jsem pouzivala condicionery. Ale co si dopravam v salonu Olaplex, tak jsem maximalne spokojena a nedam na nej dopustit. Zacla jsem si myt vlasy pouze koprivovym a brezovym samponem od Alpy, k tomu jsem si dokoupila i vodicky, ktere si v masirovavam do pokozky po umyti vlasu a zatim je to pro me nejlepsi kombinace. Takze vsem opravdu Olaplex doporucuji.
    Karla Grassi

    OdpovědětVymazat
  14. Olaplex mam mic ráda a souhlasím s tím co píšete :) tady je ještě jedna stránka, díky které jsem se na to rozhdola. http://www.esmina.cz/olaplex-a-jeho-tajemstvi/ také doporučují

    OdpovědětVymazat
  15. Moje skúsenosti so sadou Olaplex si môžete prečítať tu - https://happywoman.sk/ nájdete tam i video :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)