Pages

Breaking News

REVIEW: LANCÔME BI-FACIL

Hezké pondělí :) Mám pro vás další recenzi a dnes vám chci představit dvoufázový odličovač Bi-Facil od Lancôme, o kterém jste už určitě někdy slyšely. A jaký tedy je? 

Jedná se o dvoufázový odličovač na oči, který patří do vyšší cenové kategorie. Balení o 125ml můžete sehnat kolem 700Kč v parfumeriích. Na internetu ho samozřejmě seženete o něco levněji, jak už to bývá se vším. Hodně taky bývá v miniatuře o 30ml přibalený v setu k řasence, ze kterého pochází i tohle balení. 

Odličovač je, jak už jsem říkala, dvoufázový. To znamená, že se skládá z olejové a vodní složky. 

Odličuje perfektně. Bez problému mi odlíčí i voděodolnou řasenku nebo linky. Nezanechává mastné stopy, nevysušuje. Oční okolí je hydratované a vyživené. Pleť je po použití jemná a hladká. Neštípe v očích a je velice příjemný. Myslím, že bude vyhovovat i citlivým očím. 

Je jemně parfemovaný, ale to mi nevadí. Vůně je příjemná, ale pro někoho, kdo nemá rád parfemované produkty, to asi nebude to pravé a nejspíš bych tedy šáhla po něčem jiném.

Nepoužívám ho úplně každý den, jen když mám opravdu výrazně namalované oči nebo něco voděodolného. Za celou dobu, co ho používám mě ještě nikdy nezklamal.
Balení je hezké, minimalistické a praktické, ale to už k produktům od Lancôme patří. 

Pokud hledáte nějaký skvělý dvoufázový odličovač, tak bych vám doporučila právě Bi-Facil. Myslím, že už tak nějak patří k odličovacím legendám a má plno spokojených uživatelek po celém světě, mezi které patřím i já. 

Jaký je váš oblíbený odličovač?

PS. nezapomeňte, že se stále ještě můžete připojit do GIVEAWAY !

8 komentářů:

  1. Vyzerá skvelo :) ja používam od dermacolu, je fajn ale nič svetoborne.. mohol by odlicit rýchlejšie a lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelá recenzia ! Musím sa priznať, že som si ho ešte nikdy nevšimla v drogériách, no popozerám sa po ňom :)
    GIVEAWAY ! THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ho zkoušela a byl docela fajn, ikdyž stejnou službu mi udělá i nějaký levnější. Já mám hodně ráda ten z Yves Rocher nebo třeba z The Body Shopu :).

    OdpovědětVymazat
  4. Od Lancome mám pouze voňavku, ale i odličovač vypadá skvěle! :) Já jsem ale věrná své Biodermě, kterou asi už nevyměním :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám na odlíčení růžovou micelárku od Biodermy. Od Lancome ještě doma nemám žádný úlovek.
    Beauty by K. - soutěž

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle odličovač jsem měla v miniaturce a byl skvělý. Jako levnější alternativu mám Expresní dvoufázový odličovač s chrpou od Yves Rocher, mám už asi 6 lahvičku a zatím mě nezklamal, krásně odlišuje odlíčí okolí, aniž by vysušoval (stejně jako tenhle od Lancome).

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)