Pages

Breaking News

PRAVDA O STRÁNCE "DNES NOSÍM"

Ahoj, dnes pro vás nemám klasický post, jak si můžete všimnout už podle názvu. Chtěla bych vám přiblížit, jak je to se stránkou "Dnes nosím" doopravdy, kterou určitě znáte a určitě ji i plno z vás sleduje. 

Nevím přesně, jak dlouho už tahle stránka funguje, ale za tu dobu si na Facebooku, a nejen na Facebooku, získala mnoho fanoušků a vůbec se tomu nedivím. Nápad udělat galerii, ve které se budou objevovat každodenní outfity od různých lidí je fajn a samotné se mi moc líbí. Je to inspirace. Může vás to inspirovat k tomu, jak byste se chtěli oblékat nebo také k tomu, co byste si určitě na sebe nikdy obléct nechtěli. 

Tenkrát mě to nadchlo natolik, že jsem tam sama poslala fotku. Byla celkem nekvalitní a chyběla mi na ní hlava, ale i přesto jsem se do 14 dnů na stránce objevila. Také mi napsali, že budou rádi, když budu fotky posílat i nadále.
Nedávno jsem si znovu řekla, že na stránku pošlu zase nějakou fotku outfitu. Za prvé jsem do toho konceptu chtěla také přispět a za druhé, nebudu lhát, chtěla jsem se trošku zviditelnit. 

Vybrala jsem tedy fotku, tentokrát už mnohem kvalitnější, a dokonce i s hlavou. Nikdo mi neodpověděl, jako tenkrát. No tak jsem si pomyslela, že toho mají hodně a počkám. Po měsíci se nic nestalo, dokonce ani po dvou. Tak jsem se rozhodla poslat ještě jednu. Tentokrát mi bylo řečeno, že má fotka špatný formát, tak jsem poslala fotku v jiném formátu. Na tu už mi taky nikdo neodpověděl. 

Po mé první zkušenosti mi to přišlo divné, ale nijak dál jsem tomu nevěnovala pozornost. 

Včera se na Instagramu objevila fotka: 


No a tak jsem napsala, abych zjistila, jak to tedy je. :)

No a co mi bylo odepsáno?


Jak nečekané, že. :) 

Takže zakopaný pes je v tom, že nejdříve musíte poslat 10 eur na jejich účet a až pak máte právo na to, abyste se na stránce mohli obejvit. :) Upřímně, vůbec jsem nečekala, že by v tom mohlo být něco jiného. 

Každopádně...

Tohle celé se nějak neslučuje s původní myšlenkou...


 ...která byla v tom, že stránka bude sdílet obyčejné fotografie outfitů, které nosí "obyčejní" lidé.

Takže vlastně všechno, co teď na stránce můžete vidět, jsou lidé, kteří byli (a jsou) ochotní zaplatit 10€ za jejich zveřejnění.

Ostatní lidé, co nejsou ochotni zaplatit, se nejspíše na stránce tedy nikdy neobjeví. 

Tedy ani já, ani plno z vás. 

Kde je tedy ta "galerie obyčejných lidí" ? 

Kam se vytratil původní koncept stránky?

Kdo ví. :)

A tak jsem se rozhodla, že vytvořím něco podobného.
Rozhodně tím ale nechci nikoho kopírovat, jen chci vytvořit opravdovou galerii outfitů, kde za jejich zveřejnění samozřejmě nebudete muset nic platit, protože mi to přijde hrozně hloupé. :)

Vytvořila jsem vlastní stránku na Facebooku "Czech Streetstyle" a byla bych moc ráda, kdybyste do toho šli se mnou, bez vás by to totiž nemělo smysl. Chtěla bych oživit původní koncept a opravdu na stránku přispívat s vašimi každodenními outfity. 

(klik na obrázek)
 Czech Streetstyle

Budu moc ráda, když mi do zpráv pošlete fotku vašeho outfitu a to je všechno. Když budete chtít přidat třeba jméno, věk.. Tak určitě můžete a rozhodně za to po vás nikdy nebudu chtít žádné peníze. :) 

Tak co, vytvoříme spolu galerii outfitů? 

Jdete do toho se mnou?

30 komentářů:

  1. Dnes ľudia robia už zo všetkého biznis. Smutné, mali by sa hanbiť.

    OdpovědětVymazat
  2. To je super nápad, už tam máš like :)

    OdpovědětVymazat
  3. To si děláš srandu, ne?! :D Nehoráznost, fakt.. Ráda tě s novou stránkou podpořím :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak ta stránka mne zklamala. naštěstí jsem se na ní nikdy nedívala - to bych byla asi ještě naštvanější :D
    tvůj nápad se mi líbí! snad se brzy zaplní outfity opravdu obyčejných lidí:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vole, tak to sa divím, že niekto je tak blbý aby platil za zverejnenie fotky na IG/FB :-D Načo to tí ľudia robia? To už vážne nevedia ako inak si pohladiť ego, než prázdnym zbieraním lajkov? Resp. v tomto prípade kupovaním si lajkov... Úbohosť celá táto doba..

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsem tedy nečekala,to je hrůza,že si lidí na tom i vydělávají :) No někde 260Kč za to dát no to ne..Udělala si super nápad,rozhodně tam něco pošlu,ale až se převleču,zatím jsem jen v županu :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé. Myslela jsem, že na Instagram dávají fotky z facebooku, když jsem jim ji poslala tam, tak mě tam dali a vážně jsem nic neplatila..

    OdpovědětVymazat
  8. Stránku Dnes nosím sleduji a tohle mě tedy šokovalo....vůbec by mě nenapadlo, že za to chtějí peníze, to je hrozný:/
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  9. Stránku poznám a sledujem, táto správa ma však veľmi zarazila...
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem se na jejich fb a i na instagramu objevila několikrát a nikdy jsem nic neplatila :-) asi to posuzují outfit od outfitu jelikož některý outfit mi sdílí během jednoho dne a některý treba nesdílí vubec..

    OdpovědětVymazat
  11. Tím se ledasco vysvětluje, třeba slečny, které mají od vkusu tak daleko jako komunismus k demokracii... Studená sprcha, ale díky za objasnění ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Je smutné, že se dnes ze všeho stává byznys, to bych vážně nečekala, že za to budou chtít peníze. Outfity sice nefotím, ale stránku rozhodně podpořím :) Jinak já sleduju na FB Móda zo slovenských a českých ulíc, nezkoušela jsi, jak to funguje se zveřejněním fotky tam? :)

    Lovely imperfections | Weleda giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úprimne o nič lepšie... Moja skúsenosť je tak isto zlá. Ja som väčšine v pozícii fotografa. Predsa len mám 1,60 výšku a povedzme si na dievčatách čo majú nohy až po zem vyzerajú veci lepšie. :) Poslala so mfotku s tým, že dievča je len modelka - outfit a fotografie su vyhotovene mnou. Dala som tam link na blog, ako znak autorských práv a úplne to odignorovali. Fotka mala veľký úspech myslím že cez 1000 likov, tak ma to dosť zamrzelo.

      Vymazat
  13. Bohužel to tak v dnešní době funguje:/ já osobně bych ale na tuhle stránku nikdy nic neposlala, protože co tam jsou někteří jedinci schopni napsat za hnusný komentáře, to je opravdu smutné a myslím, že to nikdo nemá za potřebí.
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tohle bych vážně nečekala.. Přijde mi smutné, že někdo založí takovouto stránku s dobrým úmyslem, pro inspiraci.. a pak se z toho opět vyklube jen dobrý byznys :( Každopádně tobě držím palce! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  15. Nějak se vydělávat musí :D Ale docela mě to překvapuje. I když outfity těch známějších blogerek asi sdílejí samy od sebe. Každopádně asi bych neměla odvahu jim tam nějakou fotku poslat, protože co se tam občas dočtu za komentáře, to je děs.
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  16. Tak toto by som naozaj nečakala :( Je to naozaj smutné.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  17. To jsou blbci, deset euro :DDD nevím teda, co si z toho vydělají, možný přivýdělek to je a bohužel jsou lidé, kteří za tu cenu "ukázat se", dají cokoli... každopádně stojím při tobě a tvůj nápad je skvělý! :) Určitě na stránku mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  18. The post is fantastic! I love it:)

    theprintedsea.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. Tak to bych vážně nečekala! Jsem celkem v šoku. Často tám vídám outfity i stejných slečen. No, mají slušný přivýdělek...
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  20. A ja som sa divila, ze prvy krat mi fotku v pohode dali na facebook a druhy krat nie a ani sa neozvali....tak aspon vieme kde je pes zakopany. Inak super napad, s tym zalozenim stranky :)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak to jsem netušila.. Dalo se to časem ale čekat .. Jdu se připojit ke tvé stránce!

    Fashion Journey

    OdpovědětVymazat
  22. to vážne a ja vkuse posielam fotky do DNES CESTUJEM :/ a fakt super fotky a už viem čo sa deje :/ DEBILX

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  23. Jednou jsem poslala fotku, zveřejnili ji a také mi napsali, že budou rádi když přispěju ještě někdy, no tak jsme poslala ještě jeden outfit, mnohem lepší, bez žádné odpovědi, samozřejmě.... no, dnes nosím trošku sklamalo :) a díky za tenhle článek, konečně jsi všem otevřela oči!! <3

    OdpovědětVymazat
  24. Hned jsem šla dát tvý stránce like :D Spíš než to, že si začali brát peníze mě udivuje, že jim je někdo schopnej ty peníze fakt dát :D
    TUORE BLOG

    OdpovědětVymazat
  25. No páni, to je pro mě velká novinka. Já sice tuhle stránku nesleduju, protože se o módu nezajímám, ale sleduju Dnes jem a Dnes cestujem, tak mi teď vrtá hlavou, jestli to i u nich funguje stejně.

    ZEEKO || New Badlands

    OdpovědětVymazat
  26. To je pro mě novinka. Netušila jsem, že to takto funguje, také jsem myslela, že sdílí čistě na základě poskytnutých fotografií.

    OdpovědětVymazat
  27. No tak to je síla s tím dnes nosím, neměla jsem o tom ani ponětí. Hned dávám like, skvělej nápad! :)
    STYLISH PIXIE

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)