Pages

Breaking News

WINTER HEROES

Do Česka, i když už to tak nevypadalo, dorazily pořádné mrazy a tak si myslím, že je ten pravý čas vám ukázat několik mých ověřených oblíbenců, kteří mě nikdy nezklamou a dokážou pokožku skvěle hydratovat. 

Na suchou a podrážděnou pokožku je skvělý multiobnovující hutný balzám Cicaplast Baume B5 od La Roche-Posay, obsahující 5% panthenolu, který okamžitě po aplikaci zklidňuje vysoce podrážděnou pokožku. Není vůbec mastný, rychle se do pleti vsákne a hydratuje perfektně. Teď na noc nepoužívám téměř nic jiného a občas ho používám i přes den.

Hydratační maska Drink up od Origins je obyčejný bílý krém, na kterém není nic zvláštního do doby, něž si ho natřete na suchou pleť a necháte ji působit 10 nebo více minut. Občas si ji dávám i na noc. Je super a vážně pomáhá, jen tato značka není zatím bohužel dostupná v ČR.

Kalciová mast, kterou seženete za pár korun v každé lékárně. Já ji používám na kůžičku kolem nehtů, kterou dokáže parádně vyživit, což je hlavně teď, když mrzne, potřeba.

Na suché rty už několik let používám Carmex. Dávám si ho v silné vrstvě na rty, především na noc, a zatím ho ještě nic nepřekonalo. Také je super ta silná mentolová vůně, kterou mám ráda, ale někomu by nemusela vyhovovat. Bohužel ho zatím také nekoupíte u nás, ale můžete objednat na Asos.com nebo koupit v Německu, kde ho mají v každé drogerii.

Už jsem vyzkoušela nepřeberné množství krémů na ruce a tenhle z nové kolekce H&M Beauty se jednoznačně řadí mezi ty nejlepší. Krém obsahuje mandlový olej, kokosový olej a kakaové máslo, které vyživují jemnou kůži na rukou. Není vůbec mastný a po chvilce se vstřebá, na rukou také hlavně vydrží. Krém skvěle voní a moc se mi líbí i ten obal!

Na tělo v zimě používám Excipial U Lipolotio, který seženete v lékárnách a určitě ho plno z vás zná. Je sice mastnější a déle se vstřebává, ale se suchou pokožkou si poradí raz dva a musím říct, že lepší krém na tohle zimní období, kdy kůže nejvíce trpí, neznám.

Na chodidla je skvělá tahle pěna, která se po rozetření změní v takový lehký krém. Na první pohled se může zdát, že něco takového nebude mít žádný účinek, ale opak je pravdou. Ve složení najdete třeba bambucké máslo nebo avokádový olej. Je to super věc za pár korun.

A čím se mažete v zimě vy? 


PS. nezapomeňte, že se stále ještě můžete připojit do GIVEAWAY !

16 komentářů:

  1. No vy tam máte riadnu zimu nezávidím veru :( ja sa mažem olejmi a na pleť hydrabio biodermu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Carmex nedám dopustit! Nikdy, nikdy, nikdy. Lepší, než vazelína.
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Naštěstí suchou pokožkou netrpím ani v zimě a nemám ráda moc tělové krémy :/ Ale i tak když třeba jedu na hory tak přece jenom něco využiji :) Kalcium používám také na kůžičku u nehtů a je super! :) Carmex miluju,pokaždé co jsem v Primarku nakoupím několik balení a hlavně je poměrně levný :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  4. Moja pokožka si cez zimu našťastie nepotrpí väčšinou na extra starostlivosť. Iba ruky, tie natieram krémom s L'occitane. Tie krémy tak voňajú! :) doporučujem

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém od L'occitane jsem nějakou dobu používala a byl super, ale strašně dlouho se vstřebával, takže byl spíš na noc :)

      Vymazat
  5. Carmex lepší, než vazelína, rozhodně souhlasím se vším, co jsi napsala! :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Na novou kosmetiku H&m už jsem koukala. Jinak co tak koukám ty máš problém se suchou pokožkou, já právě naopak.

    OdpovědětVymazat
  7. Carmex se nedá sehnat u nás? :O A já si ho plánovala koupit, achjo.. :/ No hold, si ho budu muset objednat odněkud :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná na nějakém českém eshopu ano, ale v drogeriích ho neprodávají :)

      Vymazat
  8. Zaujaly mě hlavně první dva produkty, na suchou pleť trpím celoročně, takže tipy na nové hydratační produkty vždycky uvítám :) A Carmex mám taky moc ráda. Jinak na pleť v zimě ráda používám pleťové oleje od Saloos, na nehtovou kůžičku je skvělá olejová tužka od Weledy a na tělo například tělové suflé Soaphoria :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mám mastnú pleť, ale v zime sa stáva dosť citlivou a suchšou, preto vyzerá dobre hlavne prvý produkt. Asi sa po ňom poobzerám.
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  10. Mám jahodový Carmex, no zdá sa mi, že pery skôr vysušuje. Excipial poznám, mala som nedávno Hydrolotio, ktoré síce pekne vonia, ale efekt na pokožke čo sa hydratácie týka som nezaznamenala žiaden.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)