Pages

Breaking News

CHRISTMAS NEW IN


Hezkou sobotu všem. Nemůžu tomu uvěřit, ale už je zase po Vánocích. Doufám, že jste si je užili a pod stromečkem jste našli, co jste si přáli. Já vám dnes chci ukázat pár věcí, které jsem našla pod stromečkem já a které mi udělaly také velkou radost. 


Pod stromečkem jsem našla zrcadlovku Canon EOS 70D, která mi udělala neskutečnou radost, protože jsem si ji strašně moc přála.  Už jsem ji stihla dokonce i vyzkoušet a je perfektní, takže se můžete těšit na mnohem kvalitnější fotky, než na které jste byli zvyklí doposud. Druhá věc, která mi udělala také velkou radost, je černý Louis Vuitton shawl, který vám už brzy ukážu v outfitu. Je totiž skvělý a asi ho teď budu nosit pořád.


Dlouho jsem také hledala nějakou hezkou červenou crossbody kabelku, protože taková červená dokáže skvěle oživit téměř každý outift. Pod stomečkem jsem objevila přesně takovou, která je přesně podle mých představ. Je od značky Armani a je super, už se nemůžu dočkat, až vám ji také brzy ukážu v outfitu. Bez kosmetiky by to nebyly Vánoce a tak jsem ještě pod stromečkem našla novou paletku Urban Decay vs. Gwen Stefani, která je plná přesně takových odstínů, které používám ze všech nejradši a parfém La vie est belle od Lancôme, který úžasně voní.

A co jste našli pod stromečkem vy? :)

15 komentářů:

  1. Dostala jsi skvele darky.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsou opravdu skvělé dárky! Tento parfém jsem byla očichat v parfumerii a voní vážně nádherně, ale přijde mi, že ho má poslední dobou až moc lidí. :/ Já jsem pod stromečkem našla například župan, hrneček, nějakou tu kosmetiku, bačkůrky.. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to sú naozaj úžasné darčeky. Po zrkadlovke som túžila aj ja :) no mne ju ježiško nepriniesol. :) asi som neposlúchala :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Téda, to jsou vážně super dárky! I když jsem příznivcem Nikonu, věřím, že Ti i Canon zrcadlovka udělala obrovskou radost. :-) A parfém La Vie Est Belle jsem měla jednu dobu moc ráda, teď už je na mě trochu moc sladký. :-) Můj "chlubící" článek najdeš tady. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. jůů ty jsi měla bohatého ježíška. :) foťák ti závidím, já ho měla ve svém wihshlistě, ale nakonec to padlo. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. La Vie Est Belle je moje stálice a letos jsem ji pod stromečkem také našla :) kabelka je krásná, už jsem na ni koukala v dalším článku.

    OdpovědětVymazat
  7. Závidím ti ten foťák :) Dostala si krásné dárky

    http://styl-sarm-velke-mrchy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Wau tak to museli byť krásne Vianoce. Ten Canon ti tíško závidím :)

    OdpovědětVymazat
  9. krásné dárky! Máš moc krásný blog:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)