Pages

Breaking News

BEAUTY WISHLIST

Ahoj, dnes mám pro vás konečně další článek. Poslední dobou zase vůbec nic nestíhám tak, jak bych si představovala, takže na psaní článků jsem neměla ani pomyšlení. Ten čas totiž neskutečně letí. Už tu máme skoro prosinec a s ním i konec roku, což je hrozné, vzhledem k tomu, že ještě nedávno byl leden. Rozhodla jsem se, že alespoň celý prosinec bych chtěla přispívat mnohem častěji, než tomu bylo do teď, tak snad mi to vyjde. Mám hodně nápadů na články, ale budu také moc ráda, když mi i vy do komentářů napíšete, jaké články byste si tu rády přečetly. :) Ale už zpátky k dnešnímu článku. Dnes tu mám pro vás takový můj beauty wishlist věcí, co mě v poslední době zaujaly nebo už kolem nich chodím delší dobu.

Mám tu tři paletky očních stínů. První je Naked od Urban Decay. Už jednu Naked paletku mám a jsem s ní moc spokojená, ale její odstíny jsou spíše se studenějším podtónem. Tahle má teplejší podtón barev a zdá se mi o něco více do hněda a přesně taková paletka by se mi teď líbila. Druhou paletkou je Naked Basics 2, taktéž od Urban Decay. Už mám ve sbírce jejich první matnou paletku, kterou používám teď víceméně každý den. Tahle druhá se mi možná barevně zdá o něco sympatičtější, ale podle mě ani s jednou nešlápnete vedle. Matné stíny jsem si teď oblíbila a tak by se mi ještě líbila Natural Matte od Too Faced. Paletky od Too Faced mám také ráda, protože stíny jsou vážně kvalitní a dobře pigmentované. Myslím, že tahle paletka bude také skvělá a svou kvalitou nezklame. Od Too Faced tu mám ještě Melted. Líbil by se mi odstín Melted Nude. Já vím, nuda, ale takové odstíny mám prostě nejradši. Dále tu mám lak na nehty Chanel v historicky nejprodávanějším odstínu Rouge Noir. Vínové nehty totiž nosím asi nejčastěji a tu barvu miluju! Od Urban Decay bych ještě chtěla vyzkoušet make-up Naked Skin, který má být lehký a dokonce i dostatečně světlý. Myslím, že by mi mohl vyhovovat, podle toho, co jsem o něm četla a také Naked Skin Concealer, který je prý skvělý na kruhy pod očima, což by se mi zrovna teď dost hodilo. Poslední položkou od Urban Decay je jejich nedávno uvedená tvářenka Afterglow, kterou bych chtěla v odstínu Fetish, který sice na první pohled vypadá nudně, ale nudný rozhodně není. Masku od GlamGlow už jsem jednou měla a byla naprosto skvělá, takže bych nutně potřebovala další balení. A nakonec jsem se nedávno zamilovala do vůně Prodigieuse od Nuxe, která voní úplně stejně skvěle, jako jejich multifunkční olej.

A co je na vašem beauty wishlistu? :)

9 komentářů:

  1. Já mám teď takovou nekosmetickou fázi... jediný co by mě zřejmě nalákalo ke koupi, by byla nějaká super tmavá výrazná rtěnka :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tu paletku od too faced si chci výhledově do pár let koupit, zatím mi stačí hnědý stín do záhybu, tak až povýším na další level, určitě taky bude na mém wishlistu :D
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Na Naked 1 si pomaloučku polehoučku brousím zuby :) Pokud mohu něco rozhodně doporučit, je to Too Faced Natural Matte - pro mě nejlepší paletka očních stínů za rok 2015!

    OdpovědětVymazat
  4. Můj wishlist obsahuje především štětce na oči Zoeva. Doufám, že manžel náznaky pochopil a dostanu je.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Po Melted jsem také koukala, hlavně jak byly teď v Sephoře v mini balíčku spolu s tvářenkou, ale už jsem to nějak nestihla :( tak si chci aspoň pořídit mini balení řasenky better than sex :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný wishlist! Naked paletka je také můj sen :D
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  7. Ja tým Nakedkám nejako neviem prísť na chuť. Ako paletky očných tieňov ma veľmi nezaujali, zato ostatné produkty z tejto línie, hlavne make-up by som skúsila rada. A ostatné produkty UD mimo Naked línie sú absolútne božské, hlavne nová kolekcia od Gwen, tú zbožňujem absolútne celú celučičkú. Ešte mi napadá, že Naked on the run je krásna paletka, tá by u mňa našla plné využitie. :-)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)