Pages

Breaking News

SEPHORA NEW IN

Hezkou středu, dnes mám pro vás po dlouhé době další, čistě kosmetický new in post. 

Už nějakou dobu jsem chodila kolem značky Clarins a chtěla něco vyzkoušet. Nejprve jsem si pořídila Eclat Minute, o kterém jsem vám nedávno psala a jsem s ním moc spokojená a tak jsem si teďka v euforii koupila tenhle makeup. Jedná se o Skin Illusion v odstínu 107. Je to ten nejsvětlejší odstín v nabídce, ale i tak si myslím, že by mohl být ještě o kus světlejší. Uvidím, až ho vyzkouším, každopádně mě na něm zaujalo to, že by měl hydratovat a zároveň být matný, což je super, protože nemám ráda takové ty ulepené makeupy, jestli víte, co myslím. Mohl by to být skvělý makeup na zimu a navíc má ještě ke všemu SPF 10, na které by se určitě nemělo zapomínat ani v zimě. Pak vám dám určitě vědět, jaký je.

No a po dlouhém rozhodování jsem si také konečně koupila tolik opěvovaný BeautyBlender, který se proslavil snad po celém světě, získal mnoho beauty ocenění a kdejaká blogerka ho chválí. Hrozně se mi líbí celé to balení, protože je neskutečně roztomilé. :D V balení najdete jednu houbičku a speciální mýdlo v plastové krabičce, určené přímo na mytí vašeho BeautyBlenderu. Houbička je hrozně příjemná na dotek. Už jsem ji jednou vyzkoušela a musím říct, že mě naprosto fascinoval proces, kdy houbičku namočíte ve vodě a ona se zvětší. :D Takže jsem usoudila, že když se s ní bude špatně nanášet makeup, tak mám alespoň hezky růžovou antistresovou houbičku na hraní. :D Ještě ji ale pořádně vyzkouším a časem vám dám vědět, jaká teda je a jestli vůbec stojí za nákup. 

Co jste si v poslední době koupily vy?

A budu moc ráda za každý hlas, kterým mě podpoříte v BLOGERCE ROKU

14 komentářů:

  1. Ja sem se k originalu beuty blenderu nedostala,mam kopii a jsem spokojena.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Blender mě nikdy nelákal, zato tenhle makeup oslovil i mě. Jenomže já mám i ten nejsvětlejší odstín příliš tmavý. Těším se, až nám jej ukážeš v akci ;)
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  3. Už dlouho chci něco od Clarins vyzkoušet, ale počet značek, od kterých chci zkoušek, roste, tak nevím, co dřív :D

    Já naposledy koupila Soft and Gentle od Macu a tělový sprej VS, který mi ale leží ve skříni, nějak jsem to nevychytala s tou vůní, která je tipicky letní :)

    Pěkný den!

    Janina z Blogopisu
    http://bloggopis.blogspot.cz
    http://janinablogopisec.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujímavý post. Ten BeautyBlender vyzerá fakt super

    Katka i s <a href="http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.com/2015/10/oktobrova-giveaway.html> krásnou GIVEAWAY</a>

    OdpovědětVymazat
  5. BeautyBlender si chci také už delší dobu koupit, tak děkuju za tip! :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Rada skúšam nové kozmetické prípravky, a preto možno raz sa dostanem aj k tejto značke.
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  7. Moje konto také pěkně krvácelo :D Mimo letenky, kufr a nové botky s kabelkou i kosmetika " co jsem nutně potřebovala" .. Brzo bude asi haul nebo video :
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  8. ja mám beauty blender tiež a lepšie sa mi ním zapracuváva makeup ako so štetcami :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. to jsou skvělé věci. Beauty blender chci taky vyzkoušet

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to sa teším na recenzie. Od Clarins mám tiež vyhliadnutých pár produktov, už len začať šetriť. Na beauty blender som zvedavá, doma mám nejakú špongiu na make-up, vyhrala som ju v súťaži, ale pochopiteľne nie je to originál BB, aj tak sa s ňou ale pracuje vcelku fajn, i keď musím povedať, že mi nevyhovuje na nanášanie každého make-upu, na druhú stranu make-up od Alverde, ktorý som si kúpila a potom z neho bola strašne sklamaná, sa po aplikácii s touto hubkou správa úplne inak, než keď nanášam prstami. Nečakala by som až taký rozdiel, takže som spokojná a niekedy do budúcna by som si rada zaobstarala aj oridžo BB. :-)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)