Pages

Breaking News

FASHION DREAM: BAGS

Krásný čtvrtek, dlouho jsem se vám neozvala, protože toho mám teď strašně moc ve škole. Testy se na mě jen sypou, vůbec nic nestíhám a holt některé věci mají přednost. Když už bych měla čas třeba na vyfocení outfitu, tak už zase venku není moc světlo a fotky se mi pak vůbec nelíbí. Jasně, mohla bych je sem přidat, ale nechci sem přispívat nějakými posty, jen proto, aby tu něco bylo. Teď se ale konečně blíží podzimní prázdniny, takže doufám, že se to ve škole alespoň trochu uklidní a já tak budu mít mnohem víc času na blog. Do začátku prázdnin už mě čeká asi jen 8 testů,haha:D

Dneska pro vás mám takový isnpirativní článek, který mi už dlouho ležel v konceptech. Rozhodla jsem se totiž, že sem čas od času budu přidávat posty s názvem Fashion dream a v nich se objeví různé věci z jedné kategorie, které jsou mým snem a doufám, že si je jednou všechny splním!:D Pro dnešek jsem vybrala deset, momentálně asi nejvíc chtěných kabelek, které se mi strašně líbí. Ale samozřejmě se mi jich líbí mnohem, mnohem víc. Kabelek totiž není nikdy dost, že jo?

První kabelkou je Peekaboo od FENDI. Teď ji čím dál tím častěji vídám na instagramu a je prostě úžasná. Moc se mi líbí v téhle barvě a i když modrou moc nevyhledávám, tak ten kobaltově modrý vnitřek je super. 

Birkinku od Hermès vám asi nemusím moc představovat, protože ji určitě znáte. Kdo by ji také neznal. I když oranžovou nemám vůbec ráda, tak na téhle kabelce se mi líbí a nejspíš bych si ji pořídila v téhle barvě, protože by byla skvělým a výrazným doplňkem celočerných outiftů a navíc by ji ani nikdo nepřehlédl.

Červenou mám moc ráda a tak bych se vůbec nebránila Swing od GUCCI. Vypadá prostorně a to mám přesně na kabelkách ráda.

 Další ikonickou kabelkou na mém seznamu je 2.55 Double Flap Bag od CHANEL. K té asi nic víc říkat nemusím a věřím, že nejsem jediná, komu by se líbila. Je prostě nádherná!


Mým dalším snem je Antigona od Givenchy. Momentálně jsem si hodně oblíbila šedivou a tak by se mi přesně kabelka v této barvě hodila. Navíc se mi i moc líbí ten popruh.


Na téhle kabelce se mi strašně líbí tvar a hlavně ten červený vnitřek je dokonalý. Je to Double Bag od PRADA.

Kabelek není nikdy dost a obzvlášť černých kabelek. Tohle je Bamboo Bag od Gucci. Je velká, prostorná, má popruh a zajímavý detail v podobě uší z bambusu. Možná, že se ty uši budou špatně držet a budou tvrdé do ruky, ale za tu krásu, bych to klidně i vydržela!:D





Sac De Jour od SAINT LAURENT je přesně ten typ kabelky, co bude vypadat perfektně k nějakému super elegantnímu outfitu a nebude nudná. 

Předposlední kabelkou je Belt bag od CELINE. Jejich, podle mě, asi nejznámější Luggage tote se mi moc nelíbí, přijde mi taková neforemná a laciná, nevím, možná někdy změním třeba názor. Ale tahle se mi naopak líbí moc! Jednoduchá a přitom zajímavá. Navíc burgundy barva je jedna z mých oblíbených!


 Paschli Satchel od 3.1 PHILLIP LIM se mi líbí už hrozně dlouho. Má super tvar, skvělou barvu (miluju khaki!) a dokonce i popruh přes rameno. Podle mě super volba.


Tak a to je pro dnešek všechno. Vy mi můžete dát vědět v komentářích, jaká kabelka se líbí vám a jakou byste si přály. :)

8 komentářů:

  1. Pěkná inspirace, také doufám že se jednou "dožiju"momentu dky budu mít nějakou tu legendu ve své skříni :)
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  2. ja neviem, ja som asi divná, ale mňa tieto veľké značky nechávajú chladnou. ja si plánujem kúpiť koženú kvalitnú kabelku od nejakého nášho hand-made tvorcu zo sashe a budem spokojná :)

    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Se světlem na focení to bývá na podzim a přes zimu vždy komplikované:D Vkus na kabelky máš vážně skvělý! Doufám, že si všechna svá přání splníš:)

    OdpovědětVymazat
  4. Antigona od Givenchy je u mňa láska na prvý pohľad - je to nádherná kabelka ♥
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Moje dream kabelka je Celine :)) Jinak prostě nádherné kabelky!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné kabelky nevím, kterou bych si vybrala! Chtěla bych všechny!
    Beauty by K. GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)