Pages

Breaking News

BEAUTY FAVS: OCTOBER

Hezký pátek, další měsíc je skoro u konce a proto vám dnes chci ukázat, co jsem nejvíce používala v říjnu. Dnes mám pro vás hlavně produkty na oči a jeden na rty. Začala bych asi nejprofláklejší paletkou na světě a to Naked 2 od Urban Decay, kterou většina z vás určitě zná. Paletka, jak už název napovídá, je plná hnědých odstínů, které mám prostě nejradši a ani žádné jiné barvy na očích nenosím. Stíny jsou dobře pigmentované, mají máslovitou texturu a na oku dobře drží. Paletka je víceméně složená z třpytivých odstínů, takže pro někoho, kdo nemá rád třpytky, to asi nebude. Já jsem si paletku dovezla ještě z Ameriky v době, kdy se u nás UD neprodávalo a měla jsem z ní hroznou radost. Momentálně mé srdce ještě touží po Naked 1 a mám pocit, že ji asi hrozně potřebuju a nedokážu bez ní vůbec žít. :D Jako další věc tu mám řasenku Lash sensational od Maybelline. Ze začátku mi vůbec nevyhovovala a nechápala jsem ty nadšené reakce, ale pak jsem ji nechala trochu vyschnout a naučila se, jak s ní pracovat a musím říct, že je celkem super. Dělá dlouhé a husté řasy, neopadává pod oči a hlavně se nerozmazává. Potom tu mám ty nejlepší tekuté linky na světě, které stojí pár korun a samotnou mě překvapilo, jak skvělé jsou! Linky se mi vždycky na ostatních moc líbily, ale nemohla jsem je nosit, protože se mi všechny na oku po chvilce rozmazaly a vůbec to nevypadalo hezky. Pak jsem ale objevila Ultra black dipliner od Dermacol a nemůžu si je vynachválit. Jsou černé, absolutně nevysychají, jsou dokonce i levné a drží jak židovská víra. Musím říct, že tohle je pro mě překvapení a objev roku. A k výrazným očím mi už stačí jen nude rtěnka, které mám tak jako tak nejradši. Oblíbila jsem si Color sensational od Maybelline v odstínu 740 coffee craze. Je hezky krémová, nevysušuje rty a ta barva je přesně to, čemu se říká "moje rty, ale mnohem hezčí". 

A co jste nejradši používaly v říjnu vy?

33 komentářů:

  1. dipliner jsou opravdu skvely.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Naked 2 mám a jsem spokojená moc :) na tu řasenku od Maybelline se chystám už dlouho :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Ta NAKED paletka je božská! :)
    everythingononepaper.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si taky oblíbila paletku od UD, kterou mám teďka novou a je to moje miminko (zaprvé je malá a zadruhé si ji hlídám jako oko v hlavě). A po těch linkách pořád pokukuji, přesně po Dip Lineru od Dermacolu, protože mi připadá jejich aplikátorek děsně geniální, ale pořád jsem netušila, jak je to s výdrží... Takže děkuji za tvoji recenzi, musím do DMka. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku NAKED bych si chtěla v budoucnu určitě pořídit:) Řasenka Lash sensational je mojí nejoblíbenější a jen tak se jí žádná drogérková nevyrovná:) Dělá krásné, výrazné řasy a to se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  6. Naked 2 byla moje první paletka od UD a je to moje srdcovka. Často se k ní vracím :) Rtěnka od Maybelline mě zaujala, podívám se po ní v obchodech, poslední dobou po nude barvách sahám stále častěji, přestože je podzim :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám naked 3 a je to jedna z nejlepších paletek :) A od řasenky jsem po všech chválách čekala víc, ale rozhodně patří k těm lepším.

    OdpovědětVymazat
  8. Super oblíbenci :) Na nějakou rtěnku od maybelline mám zálusk.

    October Favourites

    OdpovědětVymazat
  9. Velice ti závidím Naked :)
    styl-sarm-velke-mrchy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. oči si vůbec nemaluju a tak jsem ráda, že nemám problémy ještě s tím, jakou paletku si koupit :D mým oblíbencem jsou nyní laky od maybelline, jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  11. Naked 2 by som strašne chcela:) Tieto linky od Dermacolu mám tiež, ale tie v pere a sú skvelé, moje obľúbené asi celkovo :)

    Kitti. , #THESTYLETALE

    OdpovědětVymazat
  12. Moc hezké novinky, taky přemýšlím o té paletce :)

    OdpovědětVymazat
  13. ten naked uz ma kazdy. taky musim vyzkouset :)

    OdpovědětVymazat
  14. Řasenku sensational mám taky a je strašně super, nedala bych na ni dopustit, za to její voděodolná verze mi moc nesedí... :)

    OdpovědětVymazat
  15. Naked paletku si tiež chcem kúpiť:) a riasenky od Maybelline som pouívala tiež, ale nebola som s nimi veľmi spokojná:/

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  16. Ja sa k investicii na UD neviem odhodlat :)

    OdpovědětVymazat
  17. Nemám ani jednu Naked a stále aksik odolávam, i keď tá posledná Smokey ma veľmi zaujala :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  18. Paletku Naked 2 už dlouho chci a přeju si jí letos pod stromeček :D. Jinak já až teprve teď objevila rtěnky od Kate Moss a č. 105 používám každej den. :)

    theelegantzone.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty rtěnky mám také ráda :) jsou super a mají hezké obaly :)

      Vymazat
  19. Linky od Dermacolu nosim taky. Naked paletka vypadá skvěle, zrovna se po nějaké shánim

    OdpovědětVymazat
  20. Můžu se zeptat..jestli bys doporučila ty linky na mastná víčka?Jelikož mi dělá problém sehnat linku která by se nerozmazávala po max 8h :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ano, ale pro jistotu bych pod linky použila ještě nějakou bázi :)

      Vymazat

Thank you for your feedback! :)