Pages

Breaking News

NEW IN

Přeji hezké pondělní ráno, další týden je před námi, tak snad ho všichni úspěšně zvládneme. Dnes vám chci ukázat pár věcí, které jsem si nedávno koupila. Některé poprvé a některé už po několikáté.

Rozhodla jsem se, že vyzkouším Douglas ubrousky, protože o nich někde neustále čtu, jak jsou super. Jestli jsou tak super, jak se o nich říká, to ještě uvidím, ale pokud ano, tak budou dobré na cestování a ušetří spoustu místa v kufru. Suchý šampon Batiste si kupuju pořád dokola a používám ho každý den. Je mi sympatický, taky hlavně dělá to co má, což většina suchých šamponů nedělá a ještě dodá vlasům objem. Dál jsem si koupila už asi páté balení Blotu od MAC. Má bytelné balení a skvělý obsah. Navíc, když sbíráte obaly, tak tuším, že za šest obalů dostanete rtěnku a to se vyplatí! :D Jediný problém vidím v tom, že u nás stojí tak dvakrát tolik, co v Americe.. No a nakonec jsem si koupila Eclat Minute od Clarins, který jsem už dlouho chtěla vyzkoušet, tak jsem zvědavá, jaký bude. A co jste si v poslední době koupili vy? :)

16 komentářů:

  1. O tom Batista suchém šamponu jsem už docela hodně četla, já použím klasický starý od Amici, ale přemýšlela jsem o změně, tak se po něm konečně podívám!
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  2. MAC to postě umí :)) jinak Batiste šamponu mám doma zásobu! Jsou perfektní :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Kolem Batiste pořád chodím dokola a říkám si už ho musím vyzkoušet a ještě pořád jsem to neudělala. tak teď vidím, o kolik jsem prohloupila :(

    OdpovědětVymazat
  4. Já toho nakoupila, že chystám článek. Ten MAC se mi líbí a cenový rozdíl mě taky štve a nejen u MAC

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě taky, chtělo by to americký sortiment a americké ceny :D

      Vymazat
  5. Já jsem si naposledy koupila rtěnku, kalhoty a tričko. Zrovna jsem vychytala dobrý ceny, tak jsem nadšená :))) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Na batiste nedám dopustit! :) A douglas odličovací ubrousky mám taky moc ráda :) Já si naposled koupila asi nějaké podzimní odstíny laků a rtěnek! :)

    Janina

    OdpovědětVymazat
  8. Och ten suchý šampón Batiste chcem už tak dlho, no ešte nikde som ho nevidela.

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)