Pages

Breaking News

SCHOOL ESSENTIALS



Nemůžu tomu uvěřit, ale je to tak. Zítra je 1. září, tedy první školní den, což znamená, že po dvou měsících prázdnin musíme usednout do školních lavic. Někdo poprvé a někdo už naposledy, jako třeba zrovna já. Na jaře mě čeká maturita, takže to pro mě bude hodně náročný školní rok, řekla bych. Mám z toho takové rozporuplné pocity. Na jednu stranu se už těším, na druhou vůbec. Po těch třech letech už jde do tuhého. Doufám ale, že to všechno úspěšně zvládnu, tak držte palce. Na to, abych vůbec ve škole mohla nějak fungovat a zpříjemnila si den ve škole, tak musím mít pár takových, pro mě, nezbytností, které vám chci dnes ukázat a třeba vás inspirovat.

Pěkný sešit je zaklád. A musí mít bílé stránky. Zatím mám jen jeden, ale potřebuji rozhodně další. Vůbec se mi totiž nelíbí takové ty recyklované sešity s divnými deskami, nechce se mi pak do nich moc psát a vůbec mě ani neláká je doma otevírat a něco se naučit. Další, pro mě nezbytnou věcí, je diář. Jsem zastáncem klasických papírových diářů, do kterých můžu psát a čmárat, protože jsou prostě nejlepší. Tenhle je od značky Moleskine a je z edice Malý princ. Už je to můj druhý a jsem s ním moc spokojená. Píšu si do něj všechny úkoly a věci, co musím udělat. Co si totiž nezapíšu, to neexistuje. Nejsem si prostě schopná zapamatovat všechno to, co kdo po mně chce, takže si to musím zapisovat, ale baví mě to. Na příští rok bych ale chtěla trošku větší a červený.

Abych se něco naučila, tak musím mít zvýrazňovače. Hodně moc zvýrazňovačů. Vážně si už bez nich nedokážu představit jediný školní den, haha. Nejradši mám svítivý žlutý, ale i všechny ostatní jsou fajn. Podtrhávám s nimi všechno důležité, což je vlastně někdy snad i celý sešit.

Také nedokážu žít s pocitem suchých rtů a rukou. Proto u sebe pořád musím mít nějaký balzám na rty a krém na ruce. A hlavně v zimě je to fakt nutnost. Tohle Labello je super a krémy na ruce střídám, jaký mi zrovna přijde pod ruku.

Občas mám taky upatlané ruce a nemám se zrovna jak dostat ke kohoutku s vodou, proto nosím i tohle malé balení dětských vlhčených ubrousků, které jsou super. Moje přehnaná fobie ze špíny mi taky nedovoluje vyjít bez antibakteriálního gelu na ruce, haha:D. Zatím ještě mám tyhle od Bath&Body Works, co jsem si dovezla z Ameriky a krásně voní. Nevím, co budu dělat, až mi dojdou. Máte nějaký tip?

Někdy také bývám ve škole hrozně dlouho a mám ráda, když voním, takže nosím podle nálady nějaký body sprej, třeba tenhle od Victoria's Secret nebo parfém.

Aby se člověk dokázal koncentrovat, tak by měl hodně pít a taky něčím dodat energii mozku. Já ve škole většinou piju kokosovou nebo obyčejnou vodu, v zimě si stíhám někdy i udělat do termosky čaj, třeba mátový nebo zelený. A když mám na něco chuť, tak si dám tyhle skvělé raw tyčinky, které obsahují jen samé dobré věci a moc mi chutnají nebo si dám nějaké oříšky, třeba mé oblíbené kešu.


To je asi všechno, bez čeho nemůžu ve škole fungovat a vy mi napište do komentářů, co je nezbytné pro vás. :)



8 komentářů:

  1. Sprej Victoria's Secret jsem do školy taky pořád tahala :))):D
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Povedený článek :)) Mně naštěstí škola začíná až za tři týdny, nějak si nedokážu představit, že by mi prázdniny skončily už zítra.. ale tobě přeju, ať ti čtvrťák vyjde a maturitu zvládneš v pohodě, neboj :))
    Jinak máš moc pěkný blog, přidávám se k pravidelným čtenářům :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle sušenky naprosto zbožňuju! Mohla bych se po nich utlpuct :)
    Slyšela jsem, že mimo Bath&Body Works mají antibakteriálky i v DMku... Sice pouze obyčejné, bez všelijakých vůní, ale i to v závěru postačí. Zrovna si plánuji zajít jeden koupit :)

    www.maredifragole.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Kokosovou vodu bych také konečně ráda vyzkoušela :-) a jinak nosíš s sebou do škola samo krásné věci, já jsem v tomto podobná, bez krásné výbavičky ani krok :-D!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Ten diář ti neskutečně závidím! :) jo a gely B&BW seženeš na galaxieprani.cz :)
    a maturita bude v pohodě, taky jsem se bála a oproti zkouškám na vysoké je to procházka růžovým sadem ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Moleskine diáře miluju, tři roky jsem měla ten větší a teď jsem právě přešla na ten menší :D a vyhovuje mi víc, je skladnější a lehčí. Ale mně se teda nestává, že bych tam měla každej tejden úplně nadupanej a neměla kam psát.

    OdpovědětVymazat
  7. Máme to podobně, také mám nejvíce ráda svítivě žlutý zvýrazňovač. A tip na antibakteriální gel? Dettol, Lilien. :)

    Tvůj blog se mi moc líbí, dávám ti odběr, budu ráda, když i ty navštívíš můj kosmetický blog, případně se staneš jeho čtenářkou. :)
    Dendy - lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)