Pages

Breaking News

REVIEW: DERMACOL COLOUR EYELINER

Zdravím vás po delší době, dnes pro vás mám recenzi na barevné a voděodolné linky ve fixu, se kterými přišel Dermacol. Linky jsem si nekoupila, ale našla je nedávno v letním DM boxu a těšila se, až je vyzkouším. A co si o nich myslím?

Mám je v tmavě zelené barvě, která se mi moc líbí. Z dálky je sice barva téměř k nerozeznání od černé, což mi vyhovuje, takže s barvou jsem spokojená. Barva se nanáší rovnoměrně a nedělá žádné fleky.

Linky mají úzký a tak akorát dlouhý hrot, to je super, ale přijde mi, že je vyrobený z nějakého poměrně ostrého materiálu, takže mě na víčku škrábe a aplikace s ním mi není vůbec příjemná. Druhá věc je ta, že fix kreslí pořádně až od půlky hrotu, takže když chci vytvořit slabou linku, musím si s tím dát sakra hodně práce a nebo se smířit s tím, že tenká linka nebude prostě tenká.




Na obale je také uvedeno, že by linky měly být voděodolné, což bohužel nejsou ani trošku. Stačí kapka vody a linky se hned rozmažou. Pokud od nich neočekáváte voděodolnost, tak jsou ale celkem fajn. Na víčku drží a neobtiskávají se, což mi mnoho fixů dělá, dokonce ani při mnutí prsty se linka nehne. Je škoda, že většina výrobců se vždy snaží nalákat zákazníka na nějakou vlastnost produktu, kterou ve skutečnosti produkt nemá. Proč nenapsat jen "barevný fix na oči" ?



Když už si pracně linky namalujete na oko, překousnete, že aplikace s nimi není moc příjemná, ani rychlá a neplánujete se s nimi jít koupat, tak nejsou špatné. Občas je používám, ale až mi vyschnou, tak si je už znovu nepořídím. I když tedy nejsou vyloženě špatné, tak ideální linky si představuji jinak. 

Pokud vy ale sháníte nějaké linky z drogerie, co nejsou jen černé a stačí vám to, co umí tyhle, tak do nich s klidem běžte, na občasné použítí jsou docela fajn, někomu budou třeba vyhovovat úplně.


Co říkáte na trend barevných linek? :)


3 komentáře:

  1. Veľmi pekná farba, ideálna na leto. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle barva se mi celkem líbí :) Jen škoda, že nesplňuje to, co by měla.. Já trendu barevných linek vůbec nepodlehla, nedokážu si udělat ani tu klasickou černou :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)