Pages

Breaking News

MAY PICKS + FEW WORDS



Hezké úterý všem! Po celkem dlouhé přestávce, jsem konečně zpátky. V poslední době jsem toho měla až nad hlavu a tak mi nezbýval čas a vlastně ani energie na cokoliv jiného. Byla jsem vždycky ráda, když jsem se mohla alespoň trochu vyspat. Když se uzavřely známky, tak byl chvilku klid, ale ne na moc dlouho. Hned týden potom jsem musela psát státní maturitu, které jsem se fakt bála, ale nakonec nebylo čeho. Podle mě to těžké nebylo a s výsledky jsem byla víc než spokojená. A pak za další týden jsem hned šla na maturitu ústní, které jsem se teda už doopravdy bála jako čert kříže. Vůbec jsem se hlavně nestíhala učit, čas se krátil a to učení vůbec neubývalo!! :D Kdybys to nepodcenila.. Nakonec se ale všechno v dobré obrátilo a já úspěšně odmaturovala. Tím mi taky začaly asi nejdelší prázdniny v životě, které ale neskutečně utíkají. Teď tenhle volný čas chci nějak zužitkovat a hlavně se naplno věnovat blogu. V nejbližší době se těště určitě na nějaký outfit, new in, protože za tu dobu se mi tu nashromáždilo plno nových věcí, také chci sepsat nějaké tipy na knížky, protože kvůli maturitě jsem toho za poslední měsíc přečetla víc než dost a některé ty knížky za to určitě stojí, také plánuji článek s oblíbenými produkty na vlasy a mnoho dalšího.  Také mi určitě můžete dát do komentářů vědět, o čem dalším byste si ještě chtěli přečíst vy.

A teď už k dnešnímu článku. Dnes jsem dala dohromady takový list věcí, které mě teď v květnu zaujaly nebo si je přeji už déle. A vy se můžete inspirovat.

Asi nejdříve začnu kosmetikou. Chci si určitě pořídit Strobe cream od MAC. Jedná se o rozjasňující hydratační krém, který by měl rozzářit bledou a unavenou pleť. Podle mě bude určitě skvělý, protože je víceméně všude vychvalovaný a ještě mě nikdy nic od této značky nezklamalo. Už jsem si ho chtěla několikrát koupit, ale neochotné prodavačky, které většinou čumí jak puk, mě vždy odradily od nákupu, takže si ho nejspíš objednám online. 

Určitě vám neuniklo, že se u nás otevřel první kamenný obchod NYX a brzy se bude spouštět i eshop. Několik věcí mě láká a nejspíš se na ně zajdu podívat, ale co si chci určitě hned pořídit, tak to jsou tyto tekuté rtěnky. Nejenže mají plno skvělých odstínů, ale prý jsou na tom dobře i s kvalitou, tak uvidíme. 

Od doby, co jsem prvně uviděla Sweet peach palette od Too Faced, tak jsem věděla, že ji prostě musím mít, protože se mi strašně moc líbí ta skladba barev. Je neutrální a přesto výrazná. Takže jsem doufala, že se u nás objeví. A objevila.... 

Venku už začíná být pořádné horko, tak bych také potřebovala něco nového na sebe.  Problém je, že když jsem koukala na internet, tak jsem nějak nenarazila na moc věcí, které by se mi líbily. S tím mám ale problém už delší dobu. Vůbec se mi totiž nelíbí oblečení, které teď nabízejí obchody. Takže asi budu muset začít chodit nahá nebo si asi budu muset něco spíchnout sama doma a pak vám sem hodím nějaké diy. :D Na stránkách Zary mě zaujala tahle crossbody kabelka, která mi přijde naprosto skvělá, ale až ji zase uvidím v obchodě, tak bude určitě příšerně zpracovaná a nekvalitní. Zdá se to jenom mě nebo vám taky přijde, že Zara jde s cenami nahoru a s kvalitou rapidně dolu? :D Také mě zaujal baby blue top, který je zajímavě řešený a mohl by vypadat dobře. A tričko z Manga s Mickey Mousem bude skvělé k šortkám nebo roztrhaným džínům. 

To je pro dnešek vše a vy mi můžete napsat do komentářů, co by se líbilo vám. :)




3 komentáře:

  1. Na e-shop NYXu se mega těším, už jsem od nich nějaké produkty dostala a jsem neskutečně spokojená, takže objednávka bude asi velká :D Lingerie bych chtěla taky moc vyzkoušet :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Super wishlist! Síce na Sk ešte nyx nemáme, ale tiež som tento boom zaregistrovala a niečo by som si od nich zaobstarala. A s tou paletkou od Too face máš úplnú pravdu, aj moje srdce si uchmatla!

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem k mature a užívaj prázdniny ako to len ide! :) Tá modrá blúzočka sa mi neskutočne páči :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your feedback! :)