Pages

Breaking News

BEAUTY FAVS: AUGUST

Dneska pro vás mám článek s produkty, které jsem si oblíbila a za uplynulý měsíc, tedy srpen, je používala snad každý den. Mám tu levné i dražší kousky a taky jeden dlouho přehlížený produkt, který se nakonec stal mým objevem roku.

O tomhle CC krému už padlo nejedno slovo. Často jsem ho vídávala na blozích i na instagramu a všichni ho chválili. Nečetla jsem o něm snad jedinou negativní recenzi. Všichni také vychvalovali světlý odstín a tak jsem se rozhodla, že mu dám šanci a zkusím ho. Někde jsem také četla, že Bourjois a Chanel mají něco společného, takže jsem neváhala a šla do toho. Mám ho v odstínu 31 Ivory a barva je to vážně skvělá. Je dožluta a hlavně není tmavá. Hezky se roztírá a neflekatí. Na to, že je to jen CC krém, tak kryje velmi dobře a docela dlouho na pleti vydrží. Má také SPF 15, což je super. Hodně mi připomíná právě Chanel Vitalumiere Aqua, který mám taky moc ráda. Jen Bourjois mi přijde o něco víc hydratační. Jsem s ním spokojená a až mi dojde, tak si určitě hned pořídím další balení. Koupíte ho třeba na internetu, v Douglasu nebo ve Fannu.

Chanel Les Beiges. Každý o něm vyprávěl a já jsem po něm hrozně dlouho toužila a tak jsem si ho jednou na letišti koupila. Když jsem ho poprvé použila, tak mě vůbec nenadchl a zůstal ležet na dně kosmetické taštičky. Občas jsem ho použila, jen tak, aby se neřeklo. No a teď jsem ho po hodně dloouhé době znovuobjevila a jsem z něj nadšená. Je to zase nejsvětlejší odstín N10 a obsahuje takové malinké třpytečky, které jsou vidět jen opravdu zblízka, takže nic markantního. Každopádně ten efekt, co dělá na pleti, je neskutečný. Nevím čím přesně to je, ale ta pleť je pak prostě jiná. Hezčí, zářivější, rozjasněná. Jen od něj nečekejte nějaké přehnané matující schopnosti, není to klasický matující pudr. Jinak je perfektní. A přesně tak se ze dna mé kosmetické taštičky vyšplhal nahoru a používám ho každé ráno.

Korektor Match Perfection od Rimmelu používám hlavně na kruhy pod očima. Mám ho v nejsvětlejším odstínu 010 ivory. Je hezky světlý a má rozjasňující efekt, což je pod oči naprosto ideální. Poměrně dobře kruhy zakryje a zneutralizuje je. Stojí pár korun a za mě je to nejlepší věc pod oči z drogerie. Jen mě trochu štve ten aplikátor, ale není to nic hrozného.

A jako poslední tu mám olejíček na rty od Baley. Hezky kokosově voní, skvěle hydratuje a občas ho používám jen jako hydratační bezbravý lesk. A baví mě také ten aplikátor v podobě roll-onu. Za málo peněz je to super věc.

A co jste si oblíbili vy?

14 komentářů:

  1. Na CC Bourjois se už nějakou dobu chystám právě proto, jak ho všichni chválí. Olej na rty bych ráa zkusila, ale nějak jsem ho zatím v DMku nepotkala.
    Pokud máš čas a chuť, mrkni na mou GA.

    Jsi krasna giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. CC Bourjois a korektor od Rimmelu jsou také mými favority!
    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  3. Po tom olejčeku na pery od Baley pokukujem už dlho, no nie a nie si ho kúpiť :D

    OdpovědětVymazat
  4. CC krémy som ešte neskúšala, ale chcela by som :)
    MY BLOG : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Na CC krém som sa chystala už dlhšie, že si ho kúpim, ale vždy som zabudla ! :D :)
    MY BLOG : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Na ten CC krém se budu muset podívat!:) Jinak olejíček Balea je peckový:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten olejíček vyzerá vážne super, budem sa po ňom musieť pozrieť :)
    Inak veľmi pekný blog - pridávam sa medzi pravidelných čitateľov.

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)
    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Po tom Chanelu jsem dřív taky koukala a pak na něj nějak zapomněla :D

    OdpovědětVymazat
  9. ten CC krém vyzerá fajn, myslíš že by bol vhodný aj do mrazov a hlavne odtieňovo na veľmi svetlú pokožku v zime? :)) a ten olejček mám aj ja a je veľmi príjemný a taktiež ma baví tá aplikácia v podobe roll onu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem hodně bílá i v létě a ten odstín je fakt super světlý a sedí mi i teď, takže si myslím, že by mohl sedět i tobě :) je trošku hydratační a když pod něj dáš i nějaký podkladový krém, tak i do mrazů bude fajn :)

      Vymazat

Thank you for your feedback! :)